top of page

Alison Becu portret- en familiefotograaf in Oostkamp, West-Vlaanderen, België

Bijgewerkt op: 3 apr.

Hey! Ik ben Alison, 32 jaar, mama van Arne, wederhelft van Niels ❤️. Ik ben een portretfotografe gespecialiseerd in newbornfotografie en paardenfotografie.

2 uiteenlopende onderwerpen, maar toch ook niet. Voor beide onderwerpen heb je veel, heel veel geduld nodig. 😋 Maar ook kennis en ervaring!


Met mijn 10 jaren ervaring als professionele fotografe kan dat wel al gaan tellen. Ik fotografeer met veel liefde en overgave jullie pasgeboren wondertjes. Als moeder weet ik als geen ander hoe belangrijk deze herinneringen voor jullie zijn. 👶Mijn passie en liefde voor paarden heb ik van kleins af aan mee gekregen. Ik ben opgegroeid tussen de paarden en naast mijn drukke leven kan ik mijn gedachten helemaal kwijt bij mijn paarden, hoofd leegmaken en gaan. Het is dan ook een grote passie om jullie samen met jullie trouwe viervoeters te fotograferen en jullie droomfotoshoot werkelijkheid te maken. 🐴We leven in een snelle digitale wereld en om daar mijn stempel te leggen heb ik me verder gespecialiseerd in het aanbieden van unieke kwalitatieve fotoproducten, helemaal gemaakt op maat. Sommige worden helemaal in house vervaardigd, andere bestel ik met veel liefde voor jullie bij mijn trouwe leveranciers. Hiermee wil ik graag de nadruk leggen op hoe waardevol fysieke afdrukken zijn ten opzichte van snelle digitale beelden. Want geef nu eerlijk toe? Hoe vaak kijk jij naar die mooie herinneringen als ze ver weg op je smartphone staan tussen 1001 andere snelle foto’s? Juist… amper...Last but not least; ik leg de focus volledig bij jullie.

Wanneer je bij mij een fotosessie boekt wordt je vanaf contactmoment 1 op handen gedragen.  Het is mijn job om jullie de beste ervaring te geven tijdens jullie speciaal moment. Als professionele fotografe met 10 jaar ervaring kan ik jullie de beste service en persoonlijke begeleiding geven die jullie nodig hebben om tot de mooiste resultaten te komen.


Heb je vragen? Wil je samen werken? Klaar om jouw droomfotoshoot waar te maken?


Contacteer me via info@alisonbq.beOf neem een kijkje op de website.
biedt diensten aan in Oostkamp en omliggende gebieden zoals:

West-Vlaanderen: Brugge, Damme, Sijsele, Knokke, Knokke-Heist, Oostkamp, Beernem, Wingene, Ruddervoorde, Torhout, Roeselare, KortrijkOost-Vlaanderen: Maldegem, Middelburg, Eeklo, Lievegem, Kaprijke, Sint-Laureins, Knesselare, Aalter, Deinze,  Gent, Lochristi 


댓글


bottom of page