Newbornfotografie

De eerste levensweken van jullie klein wondertje zijn zo puur en uniek. Met veel liefde en voorzichtigheid wordt jullie baby gefotografeerd bij mij thuis in de studio. Wees er snel bij, want een newbornsessie gaat het best door binnen de 2 weken na de geboorte. Op die leeftijd slapen ze goed door en zijn ze nog lekker klein. Aan de hand van de uitgerekende datum wordt de newbornshoot vastgelegd tijdens de zwangerschap.

Award-winning Pictures

The AFNS AWARD is an international competition for photographers in the field of Newborn Photography & Maternity Photography. 

 

We draw on photographers who convey a high level of quality and exceptionalness with their pictures. The idea, composition, image design and implementation are evaluated by an international expert jury.

Newbornfotoshoot

Kinderfotografie

Er zijn zoveel belangrijke momenten in het leven van jullie zoon of dochter en deze leg ik voor jullie graag vast op de gevoelige plaat. Herinneringen maken een leven lang, om te delen met al wie jullie dierbaar is en om later op terug te blikken met een goed gevoel. Van een eerste verjaardag tot een eerste of plechtige communie of lentefeest, het zijn allemaal mijlpalen van jullie oogappel die niet zomaar voorbij kunnen gaan zonder ze te capteren. 

Gezinsfotografie

Wordt het niet eens tijd om jullie volledig gezinnetje op de foto te laten zetten? Het gebeurt helaas te weinig... We spreken een datum af waarop we samen komen op een geschikte locatie. Daar maak ik samen met jullie gezin een korte wandeling. Op die manier blijft het spontaan. Er is natuurlijk ook tijd voor enkele geposeerde portretjes!

Wanneer de kids hun lievelingsspeelgoed willen meenemen wordt het helemaal interessant!