Newbornfotografie

De eerste levensweken van jullie klein wondertje zijn zo puur en uniek. Met veel liefde en voorzichtigheid wordt jullie baby gefotografeerd bij mij thuis in de studio. Wees er snel bij, want een newbornsessie gaat het best door binnen de 2 weken na de geboorte. Op die leeftijd slapen ze goed door en zijn ze nog lekker klein. Aan de hand van de uitgerekende datum wordt de newbornshoot vastgelegd tijdens de zwangerschap.

In de studio

Er worden verschillende opstellingen/settings gebruikt zodat er veel variatie ontstaat. Hierbij worden verschillende haarbandjes, wraps, schalen, doeken, fluffy dekentjes & andere props gebruikt.

Tijdens de shoot zet ik de verwarming op 26°C om de baby warm te houden. Hou er dus rekening mee dat het warm zal zijn in de studio. 

Voorbereidingen

Een newbornsessie kan 2 tot 4u duren, afhankelijk van het ritme van de baby. Zorg ervoor dat jullie geen haast hebben zodat de fotoshoot zonder stress en tijdsdruk kan verlopen. 

Draag gepaste kledij zodat de kleuren van jullie beide outfits mooi op elkaar afgestemd zijn.

Kleed je niet te warm.

Award-winning Pictures

Paardenfotografie

AFSN Award winning Newbornphotography

The AFNS AWARD is an international competition for photographers in the field of Newborn Photography & Maternity Photography. 

 

We draw on photographers who convey a high level of quality and exceptionalness with their pictures. The idea, composition, image design and implementation are evaluated by an international expert jury.

Newbornfotografie

Newbornfotograaf

Newbornfotoshoot

AlisonBQphotography
Houtzagerij 16, 9990 Maldegem
+32 476 398 488 - info@alisonbq.be
BTW: BE 0567 625 192
ING: BE47 3770 5849 5380

LogoGoud-01.png

©2020 by Alison Becu. Don't steal or use without permission