top of page

Ben je op zoek naar een high-end fotograaf in Oostkamp voor het vastleggen van jouw mooiste foto herinneringen? 

Bij mij ben je aan het juiste adres voor

Benieuwd naar mijn werkwijze en toegevoegde waarde als fotografe anno 2022? Lees meer over mijn specialiteiten

DSC08292.jpg
ABQ05646.jpg
ABQ05626.jpg

Een droom die werkelijkheid wordt. Een eigen fotostudio aan huis. De fotostudio is sinds kort verhuisd naar Oostkamp (Hertsberge) en is volledig aangepast voor het fotograferen van jullie pasgeboren baby. Kennismakingsgesprekken en andere afspraken gaan steeds door op afspraak.

Naast de studio is er een showroom waar de fotoproducten fysiek kunnen bezichtigd worden. Tijdens jullie kennismakingsgesprek worden deze uitgebreid besproken en getoond zodat jullie een goed zicht hebben van de mogelijkheden. 

ABQ05686.jpg

Ik specialiseer mij vooral in paardenfotografie, newbornfotografie, kinderfotografie en gezinsfotografie. Daarnaast bied ik jullie steeds een persoonlijke aanpak aan doorheen heel het proces. Dit begint met een kennismakingsgesprek waar ik pols naar jullie verwachtingen en wensen. Ik luister naar wat jullie belangrijk vinden en breng dit tot een goed einde tijdens de fotoshoot. Na het fotograferen ga ik aan de slag met jullie beelden en bewerk ik ze tot in de puntjes. 
Bij high-end fotografie staat precisiewerk voorop, ik zorg er dan ook voor dat élk beeld een pareltje wordt. 

Na de fotoshoot volgt een reveal, ook wel het persoonlijk ordermoment genoemd. Tijdens dit moment kies je je favoriete foto's uit en kies je ook de manier waarop je ze wil afgewerkt zien uit. Ik specialiseer mij in waardevolle, tastbare fotoproducten die levenslang meegaan en waar je eeuwig genot van zult hebben. 

Bij mij is niets vluchtig. Een persoonlijke aanpak met een persoonlijk resultaat, daar ga ik voor.

bottom of page