ABQ05646.jpg

AANGEPASTE FOTO STUDIO IN OOSTKAMP VOOR
DE ALLERMOOISTE NEWBORNFOTOGRAFIE

DE FOTOSTUDIO

OOSTKAMP - HERTSBERGE

De studio is sinds kort verhuisd naar Oostkamp (Hertsberge). Vanaf nu kunnen jullie terecht in Hertsberge voor het laten fotograferen van jullie pasgeboren baby. Ook voor cakesmashfotoshoots of kinderfotografie zijn jullie welkom. 

De studio is volledig afgestemd voor het fotograferen van jullie kleintjes.

ABQ05686.jpg
ABQ05646.jpg
ABQ05626.jpg

Aan materiaal voor newbornfotoshoots geen gebrek. Ik beschik over een groot aantal props, dekentjes & schalen. Op die manier kan ik voor elke fotoshoot persoonlijk te werk gaan en gebruiken we enkel de props en kleuren die jullie graag zien. Een uniek maar persoonlijk eindresultaat staat voorop. 

 

De props & dekentjes worden na iedere newbornshoot grondig gewassen.

NEWBORN FOTOGRAFIE

AANGEPAST AAN JOUW WENSEN

ABQ05640.jpg
ABQ05602.jpg

BELEVING & ERVARING

EEN MOMENT VOOR JEZELF

Tijdens een newbornshoot wordt de studio verwarmd tot 26-28°C. De kleertjes van jullie baby worden standaard uitgedaan bij een newbornfotoshoot, wat wil zeggen dat wij de baby goed warm moeten houden. Daarnaast staat veiligheid en hygiëne steeds voorop. 

Tijdens de fotoshoot kunnen jullie
relaxen in de voorziene zetel en even tijd voor jullie zelf nemen. Vertrouw jullie baby'tje toe aan mij - ik heb jaren ervaring en vakkennis - en geniet van een kopje koffie of thee. De beleving en de ervaring tijdens deze eerste fotoshoot van jullie kleintje is zo belangrijk.

CLIENT CLOSET

SPECIAAL VOOR HAAR

Wens je tijdens jouw fotoshoot een unieke jurk te dragen?
Er zijn enkele mooie fine-art jurken beschikbaar.
Wens je graag iets specifieks uit te werken met aangepaste kledij? Breng mij hiervan voordien op de hoogte zodat we samen naar de geschikte kledij kunnen zoeken.

ABQ05609.jpg
ABQ05674.jpg
ABQ05672.jpg

ONTVANGSTRUIMTE

PRODUCTEN SHOWROOM

Ik voorzie voor jullie in de studio zelf voldoende product voorbeelden. Ook tijdens jullie kennismakingsgesprek worden alle fysieke producten uitgebreid besproken en getoond aan jullie zodat je zelf ook de producten kan voelen en bewonderen. Alles tastbaar maken is zo belangrijk en helpt jullie je keuze vergemakkelijken tijdens de reveal/ordersessie.

ABQ05651.jpg

Enkel op afspraak!

AlisonBQphotography B.V

Rapaerstraat 6

8020 Oostkamp (Hertsberge)

+32 476 398 488

info@alisonbq.be

BTW: BE0779437362

ING: BE54363217741697

Vanwege de persoonlijke werkwijze zijn plaatsjes/maand beperkt. Boek tijdig! (6-8 weken op voorhand).
Vraag jouw infobrochure aan via het contactformulier.