top of page

"Wanneer liefde leven wordt, krijgt geluk een naam."

De mooiste manier om dit speciale moment te vereeuwigen.

Ben je in verwachting van een klein wondertje en wil je dit speciale moment laten vereeuwigen op foto? Jouw bolle buikje is het mooiste rond 30-34 weken. Kies uit een fotosessie in de studio of op locatie.

We bespreken alle wensen in een persoonlijk gesprek.

Wil je graag enkele foto's met je partner of gezin laten vastleggen, dat is zeker ook een mogelijkheid.  

Neem je mooiste herinneringen mee naar huis en geniet ieder moment van de dag van de mooiste foto's van je bolle buikje, herinneringen voor nu en later.

Zwangerschapsfotografie

ABQ09848 kopiëren.jpg

Werkwijze

Ik streef steeds naar de beste ervaring, service en beloof jullie altijd hét beste resultaat.
Om dit resultaat te bekomen plan ik bij elke zwangerschapsfotoshoot een kennismakingsgesprek in.

In het kennismakingsgesprek wordt alles persoonlijk besproken, ik luister naar jullie wensen en verwachtingen en geef jullie tips & tricks mee om jouw fotoshoot van je bolle buikje goed voor te bereiden.

Herinneringen vastleggen. Ik hou ervan om tijdens de fotoshoot zelf voldoende tijd te nemen. No rush. Voor een zwangerschapsfotoshoot mag je rekenen op 1-2u fotografie. De fotoshoot verloopt op een spontane en rustige manier.

Je kiest uit een fotoshoot in de studio of op locatie en kan gebruik maken van de speciale jurken.

Je komt 2-3 weken na je fotoshoot terug naar de studio voor je reveal- en ordersessie en kiest je favoriete foto's voor jouw producten. Op dit moment zie je voor het eerst je afgewerkte foto's van je kleintje. Ik begeleid je door al jouw keuzes. 

Zwangerschapsfotoshoot
bottom of page