top of page
Fotoproducten, fotoshoot, investering

Na het indienen van jouw aanvraag rond jouw gewenste fotoshoot ontvang je een mailtje waarin ik jullie persoonlijk te woord sta en samen bekijk naar de beschikbaarheid en de mogelijke opties voor het boeken van jouw fotoshoot.

We bespreken samen welk pakket er het meest bij jouw wensen aansluit. Om jouw fotoshoot vast te leggen dien je één van de collecties te kiezen. 

STAP 2 - Kies jouw collectie & boek je fotoshoot.

Om jouw fotoshoot te boeken kies je uit één van de 4 all-in collecties. Elke collectie bestaat uit digitale hoge resolutie bestanden zonder watermerk én een kwalitatief fotoproduct. Het aantal foto's en de omvang van het product in de collectie loopt telkens op. Collecties starten vanaf €550 incl. btw en zijn uitbreidbaar naar wens.

Kennismakingsgesprek

Fotoshoot 1-2u

Persoonlijke digitale galerij

Keuze uit 50+ beelden

Incl. 6 digitale HR bestanden

Incl. accordeonboekje met de 6 foto's

Printkrediet €25, te gebruiken op
product naar keuze

Mogelijkheid om bovenop dit pakket
extra foto's/producten te bestellen

basic.jpg

Kennismakingsgesprek

Fotoshoot 1-3 uur

Persoonlijke digitale galerij

Keuze uit 50+ beelden

Incl.15 digitale HR bestanden

Deze15 foto's als folio prints
incl. box en fotoblokje

Printkrediet €50, te gebruiken op
product naar keuze

Mogelijkheid om bovenop dit pakket extra foto's/producten te bestellen

Classic.jpg
Essential.jpg
timeless.jpg

Bij het boeken van een fotoshoot wordt een voorschot gevraagd van €275, dit voorschot garandeert jouw plekje in mijn agenda.
Indien dit voorschot niet binnen de gevraagde termijn wordt betaald zal het plekje terug vrij komen voor andere klanten.
Producten en digitale bestanden worden pas besteld en afgeleverd
bij het betalen van de totale eindsom binnen de gevraagde termijn.

Verplaatsingskosten: + €0,40/km te rekenen vanuit Oostkamp. Bij lange afstanden (+50km) wordt een vast bedrag bepaald.

Ma_Foto-14 (2).jpg

STAP 3 - Fotoshoot time.

Het leukste moment: herinneringen maken! We spreken af op het afgesproken tijdstip en locatie en genieten samen volop van dit moment.

We nemen onze tijd om de mooiste resultaten te bekomen.

Tijdens het fotograferen laat ik alles spontaan gebeuren en ga ik jullie geen geforceerde houdingen laten aannemen. No stress!

Alles verloopt heel natuurlijk en indien nodig stuur ik bij.

STAP 4 - Ontvang jouw digitale galerij en kies jouw favoriete foto's uit.

Na de fotoshoot ga ik aan het werk met jouw beelden. Ik kies er de mooiste foto’s uit en bewerk deze in mijn eigen stijl. Daarna ontvang je een digitale galerij met een gevarieerde reeks van jouw fotoshoot. Als eerste indruk krijg je een persoonlijke slideshow-video te zien van jouw fotoshoot. Jaja...Haal die zakdoeken maar al boven!

Kies het aantal foto’s voor jouw reeds betaalde all-in collectie uit. OEPS?! Zit je boven het aantal dan wat in jouw collectie zit? Dan kan je upgraden naar een andere collectie OF kan je extra foto’s en producten bovenop je collectie bijbestellen.

Tijd om jouw foto’s te kiezen

Kies jouw favorieten in the heat of the moment. De toegang tot je galerij sluit 14 dagen na het ontvangen van jouw galerij. Je krijgt op voorhand een mailtje dat jouw galerij er bijna aankomt zodat je weet dat je een momentje vrij zal moeten nemen om jouw favoriete foto's uit te kiezen. Zo maak je er ook gewoon een speciaal moment van waar je zo naar uitgekeken hebt! Als ervaren fotografe ben ik er 200% van overtuigd dat dit het kiesmoment en het proces makkelijker maakt voor jullie. NU is je aandacht 100% bij de resultaten. 

Digitale galerijen worden max. 14 dagen na aflevering gesloten, indien foto's dan nog niet gekozen werden zal de galerij gearchiveerd worden. Om de galerij opnieuw te activeren wordt een extra administratiekost aangerekend van € 85.

WIL JE TOCH EEN PERSOONLIJK CONSULT?

Wil je toch graag een persoonlijk consult waar ik je in real life de producten toon en met jou bespreek wat alle mogelijke opties zijn?
Dan kan dat, er wordt een extra toeslag aangerekend van €150 om jou persoonlijk te ontvangen en te helpen met jouw keuzes. 

Get Inspired

bottom of page