top of page
Fotoproducten, fotoshoot, investering

Na het indienen van jouw aanvraag rond jouw gewenste fotoshoot ontvang je een info mail waarin ik jullie persoonlijk te woord sta en meer uitleg geef rond de 4 all-in collecties waaruit jullie kunnen kiezen. Je krijgt zicht van de mogelijkheden en alle beschikbare producten worden kort besproken. Om jouw fotoshoot vast te leggen dien je één van de collecties te kiezen. We plannen samen jouw fotoshoot in.

STAP 2 - Kies jouw collectie & boek je fotoshoot.

Om jouw fotoshoot te boeken kies je uit één van de 4 all-in collecties. Elke collectie bestaat uit digitale hoge resolutie bestanden zonder watermerk én een kwalitatief fotoproduct. Het aantal foto's en de omvang van het product in de collectie loopt telkens op. Collecties starten vanaf €550 incl. btw en zijn uitbreidbaar naar wens.

basic.jpg
Classic.jpg
timeless.jpg
Ma_Foto-14 (2).jpg

STAP 3 - Fotoshoot time.

Het leukste moment: herinneringen maken! We spreken af op het afgesproken tijdstip en locatie en genieten samen volop van dit moment.

We nemen onze tijd om de mooiste resultaten te bekomen.

Tijdens het fotograferen laat ik alles spontaan gebeuren en ga ik jullie geen geforceerde houdingen laten aannemen. No stress!

Alles verloopt heel natuurlijk en indien nodig stuur ik bij.

STAP 4 - Ontvang jouw digitale galerij en kies jouw favoriete foto's uit.

Na de fotoshoot ga ik aan het werk met jouw beelden. Ik kies er de mooiste foto’s uit en bewerk deze in mijn eigen stijl. Daarna ontvang je een digitale galerij met een gevarieerde reeks van jouw fotoshoot. Als eerste indruk krijg je een persoonlijke slideshow-video te zien van jouw fotoshoot. Jaja...Haal die zakdoeken maar al boven!

Kies het aantal foto’s voor jouw reeds betaalde all-in collectie uit. OEPS?! Zit je boven het aantal dan wat in jouw collectie zit? Dan kan je upgraden naar een andere collectie OF kan je extra foto’s en producten bovenop je collectie bijbestellen.

48u tijd om jouw foto’s te kiezen

Kies jouw favorieten in the heat of the moment. De toegang tot je galerij sluit 48u na het ontvangen van jouw galerij. Dit om het kiesproces voor jou te vergemakkelijken want hoe langer je kijkt, hoe meer je twijfelt. En NU is je aandacht 100% bij de resultaten. Je wil toch geen spijt hebben later van niet gekozen foto’s?! Niet gekozen foto's worden verwijderd.
 

WIL JE TOCH EEN PERSOONLIJK CONSULT?

Wil je toch graag een persoonlijk consult waar ik je in real life de producten toon en met jou bespreek wat alle mogelijke opties zijn?
Dan kan dat, er wordt een extra toeslag aangerekend van €250 om jou persoonlijk te ontvangen en te helpen met jouw keuzes. 

Get Inspired

bottom of page