Fotografie speciaal op maat gemaakt voor jullie. Vanuit deze visie wil ik jullie een persoonlijke totaalbeleving geven van A tot Z bij het boeken van jouw fotosessie. Dit start met een kennismakingsgesprek waar we elkaar leren kennen en zien of we een match zijn. Waar houden jullie van? Welke stijl hebben jullie voor ogen? Met welk doel wil je jouw fotosessie boeken? Op welke plaats in jullie huis wil je een herinnering plaatsen van de fotoshoot en op welke manier? Ik luister graag naar jullie wensen. It’s all about you!

Persoonlijke totaalbeleving

Service all the way

Na enkele jaren ervaring kies ik er bewust voor om all the way te gaan in mijn service. Ik wil jullie vanaf het begin tot aan het einde een persoonlijke service bieden. Na het bespreken van de voorbereidingen van de fotosessie gaan we aan de slag. De fotoshoot verloopt op een relaxe en spontane manier. Ik bied jullie professionele coaching aan tijdens jouw fotosessie. Ook na de fotosessie loopt mijn service verder. We bekijken samen welke producten er het best passen bij jouw budget. Alles is mogelijk!

Verwachtingen

Voor de fotoshoot

Ik nodig je graag uit om alle details rond jouw fotoshoot te bespreken (in real life of digitaal). In wat voor soort foto’s heb je interesse? In welke locatie heb je interesse? Op welk tijdstip kan de fotoshoot het best doorgaan? Hoe wil jij je sessie ervaren en in welk prijspakket heb je interesse? Ik bespreek dit graag in een vrijblijvend kennismakingsgesprek en verzamel alle informatie in een persoonlijke mail.

Tijdens de fotoshoot

Fotosessies duren ongeveer een uur tot drie uur. We ontmoeten elkaar op de gekozen locatie en het geplande tijdstip. We bespreken eventuele speciale fotoverzoeken en gaan aan de slag! Ik hou ervan spontane momenten op beeld te zetten en wil de fotoshoot op een relaxe manier laten verlopen. Ik laat alles zijn gang gaan en stuur waar nodig bij. 

Na de fotoshoot

Zodra de sessie voorbij is, zet ik jouw foto’s met dubbele back-up op mijn computer en begin ik met het selecteren en bewerken van de mooiste foto’s. Tijdens het bewerkingsproces zal ik mijn normale stijl van bewerken behouden - de stijl waarvoor je me hebt geboekt. Mijn doel is om je unieke, tijdloze fotografie te geven die jullie persoonlijkheid vastlegt. Na de fotoshoot volgt er een reveal- en ordersessie waarbij je uitgenodigd wordt bij mij thuis (of ik kom tot bij jullie). Je krijgt voor het eerst het resultaat te zien via een slideshow op groot scherm. Daarna bespreken we welke foto’s jouw favoriet zijn en welke fotoproducten er bij jouw wensen aansluiten. Alles is mogelijk.

Bij elk kennismakingsgesprek krijg je een infobrochure die alle info bevat voor jouw fotosessie.

Paardenfotografie_LR.jpg
Newbornfotografie_LR.jpg
Kinderfotografie_LR.jpg
Huwelijksfotografie_LR.jpg