MyraFotografie_Alison-16.jpg

Hey!

Leuk dat je op mijn website een kijkje komt nemen. Dat wil zeggen dat je interesse hebt in een fotosessie. Ik ben blij dat je belang hecht aan herinneringen in de vorm van high-end fotografie. Ik streef er namelijk naar om jullie de mooiste herinneringen te geven na een fotosessie. Niet alleen het resultaat is belangrijk maar ook de ervaring.

Wanneer je bij mij je fotosessie boekt kan ik je al meteen vertellen dat jouw persoonlijke ervaring tijdens het hele proces hoog in het vaandel gedragen wordt. 

Ervaring, wat is dat nu precies? 
Voor elke fotoshoot wordt er een eerste kennismakingsgesprek ingepland. Op dat moment leren we elkaar beter kennen. Ik pols naar jullie verwachtingen en wensen. Ik luister naar jullie zorgen want ik weet dat de meeste mensen zelf niet graag op foto staan. Ik geef jullie dan ook de beste tips en tricks mee rond de voorbereiding van jouw fotosessie. Zo hoef je je geen zorgen te maken tijdens jouw fotoshoot.

 

De fotoshoot op zich verloopt heel gemoedelijk. We nemen samen ruim de tijd om de foto's te maken die jij voor ogen hebt. Ik zorg ervoor dat je nadien een uitgebreide en gevarieerde galerij krijgt. Ik laat jullie tijdens je fotosessie geen geforceerde poses aannemen. Ik laat het moment spreken en stuur bij waar nodig. Op die manier creëren we spontane fotografie waar jij nadien verliefd op wordt.

Na de fotoshoot kom je langs voor een reveal/order moment. Je hoeft niet te kiezen uit 300 foto's die allemaal op elkaar lijken. Je krijgt een reeks van +- 50 foto's te zien die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Ik help jullie bij het kiezen van jullie favoriete foto's en luister naar jullie wensen om zo de geschikte producten voor jullie voor te stellen.

 

Je koopt wat je ziet. Je staat er niet alleen voor. Ik neem jullie zorgen weg en geef advies op maat. Je gaat naar huis met de mooiste herinneringen dewelke je de rest van je leven zal bewonderen en koesteren.

MyraFotografie_Alison-49.jpg

Je kan terecht voor de mooiste paardenfotografie, babyfotografie en ik leg ook graag jullie bijzondere momenten vast. Een gezinsfotoshoot of een communiefotoshoot voor je zoon of dochter is één van de mijlpalen die ik graag verzorg voor jullie.

 

Daarnaast specialiseer ik mij in de mooiste fotoproducten. Ze zijn stuk voor stuk uniek en zeer kwalitatief. Je kan op beide oren slapen wanneer je bij mij jouw fotoproduct aankoopt. Er is een ruim aanbod aan verschillende producten zodat iedereen zijn/haar wensen ingevuld kunnen worden. 

Na vele jaren ervaring en heel wat foto's verder mag ik me gelukkig prijzen. In 2021 werd ik tweede op een internationale fotografie wedstrijd in de categorie 'huisdieren'. Hiervoor werden paardenfoto's ingezonden die als high-end fotografie erkend werden door verschillende juryleden.

Daarnaast heb ik ook al enkele awards op mijn naam staan als het gaat om newbornfotografie. Dankzij jullie knappe baby'tjes kan ik steeds mijn fotografie verder uitbouwen en deelnemen aan dergelijke wedstrijden.

MyraFotografie_Alison-66.jpg
Vanwege de persoonlijke werkwijze zijn plaatsjes/maand beperkt. Boek tijdig! (6-8 weken op voorhand).
Vraag jouw infobrochure aan via het contactformulier.