MyraFotografie_Alison-16.jpg

THE FACE BEHIND THE LENS

Ik ben Alison en ik ben een enthousiaste fotografe uit Maldegem (BE). Ik hou ervan om creatief bezig te zijn en kunst te maken in de vorm van foto's. Zowel fotografie als grafisch ontwerp boeit mij heel erg. Naast mijn creatieve geest ben ik heel graag bezig met dieren. Ik mag mezelf trotse eigenaar noemen van 2 leuke paardjes en een eigenwijze hond.

MyraFotografie_Alison-49.jpg

Na mijn studies als leerkrachte koos ik ervoor om nog een opleiding fotografie te gaan studeren aan Syntra West. Na de 1-jarige opleiding besloot ik om mijn bijberoep aan te vragen en na 5 jaar koos ik ervoor om van mijn hobby mijn fulltime beroep te maken.

Ik hou ervan jullie herinneringen te capteren en verder te laten leven in de mooiste fotoproducten, één voor één unieke stukken..

Ik hou ervan om jullie van in het begin een persoonlijke service te geven. Dit start dan ook steeds met een kennismakingsgesprek waar we elkaar beter leren kennen. Tijdens de fotoshoot hou ik ervan om het zo spontaan mogelijk te laten verlopen. Na de fotoshoot selecteer en bewerk ik de mooiste foto's voor jullie. Er volgt snel een reveal- en ordermoment in de studio waar ik jullie opnieuw van A tot Z begeleid doorheen alle mogelijke fotoproducten. Om jullie zo de mooiste herinneringen mee te geven naar huis.

De studio bevindt zich in hartje Middelburg. Een rustig en gezellig dorp in Maldegem waar ik mijn creatieve ziel volledig los kan laten.

Naast paardenfotografie specialiseer ik mij verder in newbornfotografie. Twee totaal verschillende takken van de fotografie die allemaal zijn eigen expertise vraagt.

Ondertussen school ik mij steeds meer en meer bij via workshops bij collega fotografen die hun vak kennen. Ik daag mezelf steeds uit en zorg ervoor dat jullie de mooiste herinneringen krijgen.

Ik hou ervan foto's vast te kunnen houden, fysiek. Want digitaal is ook maar digitaal. Daarom heb ik me verder verdiept in de mooiste en uniekste fotoproducten. Je vindt ze terug bij mij in de studio!

Alison.jpeg

Vanwege de persoonlijke werkwijze zijn de plaatsjes per maand beperkt. 
Fotosessies dienen 4-8 weken op voorhand ingepland te worden.
Neem tijdig contact op!