top of page

Leuk dat je op mijn website een kijkje komt nemen.

Dat wil zeggen dat je interesse hebt in een fotosessie.

Ik ben blij dat je belang hecht aan herinneringen in de vorm van high-end fotografie.

 

Ik streef er naar om jullie de mooiste herinneringen te geven na een fotosessie. Niet alleen het resultaat is belangrijk maar ook de ervaring. Wanneer je bij mij je fotosessie boekt kan ik je al meteen vertellen dat jouw persoonlijke ervaring tijdens het hele proces hoog in het vaandel gedragen wordt. 

Ik neem voor jouw alle zorgen weg en regel alles van A tot Z.

DSC08188.jpg
1a3E5A0920 kopiëren.jpg

Als paardeneigenaar weet ik maar al te goed

hoe je het beste omgaat met paarden.

Vanwege mijn jarenlange ervaring met deze prachtige 

dieren zie ik ook hoe ze zich het mooiste op foto 

tonen.

 

Niet ieder paard is altijd even rustig of geduldig. Als paardeneigenaar en paardenfotograaf is het een grote plus om dit snel op te merken en hier rekening mee te houden tijdens je fotoshoot. Zo komen we toch steeds tot de mooiste resultaten zonder veel druk.

Mijn fotografie bedrijf is ontstaan dankzij mijn liefde voor paarden en is zo verder uitgegroeid tot een succesvolle zaak. We spenderen heel wat tijd bij onze viervoeters en ze nemen een groot plekje in ons hart. Daarom verdienen ze ook écht wel om eens in de bloemetjes gezet te worden. Neem gerust contact met me op voor waardevolle herinneringen van je viervoeter!

Diploma's

Leerkracht middelbaar onderwijs

Officieel diploma fotograaf

Grafisch vormgever

In business

Gestart als fotograaf in 2014

10 jaar in business

Eigen studio

Specialisatie

Waardevolle herinneringen

Paardenfotografie

Newbornfotografie

Aantal shoots

Meer dan 1000 fotoshoots

Meer  dan 100 wall-art stuks

Meer dan 100 positieve reviews

Wanneer je interesse hebt in het boeken van een fotoshoot kan je kiezen uit 4 collecties. Je ontvangt na jouw contact aanvraag een info mail waarin je een persoonlijke uitleg krijgt rond de werkwijze, de collecties, de producten en de kostprijs. Zo heb je meteen een totaaloverzicht van het hele proces.

 

De fotoshoot verloopt heel gemoedelijk. We nemen samen ruim de tijd om de foto's te maken die jij voor ogen hebt. Ik zorg ervoor dat je nadien een uitgebreide en gevarieerde galerij krijgt. Ik laat jullie tijdens je fotosessie geen geforceerde poses aannemen. Ik laat het moment spreken en stuur bij waar nodig. Op die manier creëren we spontane fotografie waar jij nadien verliefd op wordt.

Na de fotoshoot ontvang je een persoonlijke galerij met een ruime reeks foto's van jouw sessie. Je ziet deze voor het eerst via een slideshow-video. Na het bekijken kan je jouw favoriete foto's aanduiden die jouw gekozen collectie vervolledigen. Wil je graag extra foto's of producten aankopen? Dan kan je upgraden naar de volgende collectie OF je koopt extra foto's of producten aan bovenop je reeds gekozen collectie. In de shop kan je een duidelijk overzicht vinden van alle beschikbare producten en formaten. Heb je vragen? Dan sta ik jullie graag te woord en help ik jullie met de keuzes.

DSC08246.jpg
DSC08265.jpg

Na vele jaren ervaring en heel wat foto's verder mag ik me gelukkig prijzen. In 2021 werd ik tweede op een internationale fotografie wedstrijd in de categorie 'huisdieren'. Hiervoor werden paardenfoto's ingezonden die als high-end fotografie erkend werden door verschillende juryleden.

Daarnaast heb ik ook al enkele awards op mijn naam staan als het gaat om newbornfotografie. Dankzij jullie knappe baby'tjes kan ik steeds mijn fotografie verder uitbouwen en deelnemen aan dergelijke wedstrijden.

Wil je jouw paard of kleintje laten vereeuwigen in de beste graad van fotografie? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! 

Paarden foto.jpeg
ZILVER CAMERA AWARD
bottom of page