top of page

Leuk dat je op mijn website een kijkje komt nemen.

Dat wil zeggen dat je interesse hebt in een fotosessie.

Ik ben blij dat je belang hecht aan herinneringen in de vorm van high-end fotografie.

 

Ik streef er naar om jullie de mooiste herinneringen te geven na een fotosessie. Niet alleen het resultaat is belangrijk maar ook de ervaring. Wanneer je bij mij je fotosessie boekt kan ik je al meteen vertellen dat jouw persoonlijke ervaring tijdens het hele proces hoog in het vaandel gedragen wordt. 

Ik neem voor jouw alle zorgen weg en regel alles van A tot Z.

DSC08188.jpg
1a3E5A0920 kopiëren.jpg

Als paardeneigenaar weet ik maar al te goed

hoe je het beste omgaat met paarden.

Vanwege mijn jarenlange ervaring met deze prachtige 

dieren zie ik ook hoe ze zich het mooiste op foto 

tonen.

 

Niet ieder paard is altijd even rustig of geduldig. Als paardeneigenaar en paardenfotograaf is het een grote plus om dit snel op te merken en hier rekening mee te houden tijdens je fotoshoot. Zo komen we toch steeds tot de mooiste resultaten zonder veel druk.

Mijn fotografie bedrijf is ontstaan dankzij mijn liefde voor paarden en is zo verder uitgegroeid tot een succesvolle zaak. We spenderen heel wat tijd bij onze viervoeters en ze nemen een groot plekje in ons hart. Daarom verdienen ze ook écht wel om eens in de bloemetjes gezet te worden. Neem gerust contact met me op voor waardevolle herinneringen van je viervoeter!

Diploma's

Leerkracht middelbaar onderwijs

Officieel diploma fotograaf

Grafisch vormgever

In business

Gestart als fotograaf in 2014

8 jaar in business

Eigen studio

Specialisatie

Waardevolle herinneringen

Paardenfotografie

Newbornfotografie

Aantal shoots

Meer dan 1000 fotoshoots

Meer  dan 100 wall-art stuks

Meer dan 100 positieve reviews

Voor elke fotoshoot wordt er een eerste kennismakingsgesprek ingepland. Op dat moment leren we elkaar beter kennen. Ik pols naar jullie verwachtingen en wensen. Ik luister naar jullie zorgen. Ik geef jullie dan ook de beste tips en tricks mee rond de voorbereiding van jouw fotosessie. Zo hoef je je geen zorgen te maken tijdens jouw fotoshoot.

 

De fotoshoot verloopt heel gemoedelijk. We nemen samen ruim de tijd om de foto's te maken die jij voor ogen hebt. Ik zorg ervoor dat je nadien een uitgebreide en gevarieerde galerij krijgt. Ik laat jullie tijdens je fotosessie geen geforceerde poses aannemen. Ik laat het moment spreken en stuur bij waar nodig. Op die manier creëren we spontane fotografie waar jij nadien verliefd op wordt.

Na de fotoshoot kom je langs voor een reveal/order moment. Je hoeft niet te kiezen uit 300 foto's die allemaal op elkaar lijken. Je krijgt een unieke reeks van +- 50 foto's te zien die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Ik help jullie bij het kiezen van jullie favoriete foto's en luister naar jullie wensen om zo de geschikte producten voor jullie voor te stellen.

 

Je koopt wat je ziet. Je staat er niet alleen voor.

Ik neem jullie zorgen weg en geef advies op maat.

DSC08246.jpg
DSC08265.jpg

Na vele jaren ervaring en heel wat foto's verder mag ik me gelukkig prijzen. In 2021 werd ik tweede op een internationale fotografie wedstrijd in de categorie 'huisdieren'. Hiervoor werden paardenfoto's ingezonden die als high-end fotografie erkend werden door verschillende juryleden.

Daarnaast heb ik ook al enkele awards op mijn naam staan als het gaat om newbornfotografie. Dankzij jullie knappe baby'tjes kan ik steeds mijn fotografie verder uitbouwen en deelnemen aan dergelijke wedstrijden.

Wil je jouw paard of kleintje laten vereeuwigen in de beste graad van fotografie? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! 

Paarden foto.jpeg
ZILVER CAMERA AWARD
bottom of page