Boek nu je sessie voor de lente/zomer 2021.

Sessies dienen 4-8 weken op voorhand geboekt te worden om plaats te kunnen garanderen.

THE FACE BEHIND THE LENS

Ik ben Alison en ik ben een enthousiaste fotografe uit Maldegem (BE). Ik hou ervan om creatief bezig te zijn en kunst te maken in de vorm van foto's. Zowel fotografie als grafisch ontwerp boeit mij heel erg. Naast mijn creatieve geest ben ik heel graag bezig met dieren. Ik mag mezelf trotse eigenaar noemen van 2 leuke paardjes en een eigenwijze hond.

Na mijn studies als leerkrachte koos ik ervoor om nog een opleiding fotografie te gaan studeren aan Syntra West. Na de 1-jarige opleiding besloot ik om mijn bijberoep aan te vragen en na 5 jaar koos ik ervoor om van mijn hobby mijn fulltime beroep te maken.

Ik hou ervan jullie herinneringen te capteren en verder te laten leven.

Ik woon samen met mijn vriend in Kleit. Een klein dorpje in Maldegem. De studio bevindt zich in hartje Middelburg. Een rustig en gezellig dorp waar ik mijn creatieve ziel volledig los kan laten.

Naast paardenfotografie specialiseer ik mij verder in newbornfotografie en huwelijksfotografie. Drie totaal verschillende takken van de fotografie die allemaal zijn eigen expertise vraagt.

 

Paarden zijn ‘de rode’ draad doorheen mijn leven en fotografie. Uiteraard zijn jullie met heel de familie welkom bij mij!