top of page

AlisonBQphotography wint Zilver met paardenfoto's op de prestigieuze wedstrijd FEP 2021.

In April 2021 mocht ik de titel 'Silver Camera Award winner voor de categorie huisdieren' op mijn naam zetten.

Deze Europese wedstrijd werd georganiseerd door FEP voor fotografen. FEP is een Europees netwerk van 29 nationale beroepsverenigingen van professionele fotografen uit 21 landen.

 

De FEP is erkend door de EU en officieel geregistreerd in België. Nationaal erkende beroepsverenigingen van professionele fotografen uit Belarus - België - Bulgarije - de Tsjechische Republiek - Duitsland - Denemarken - Finland - Frankrijk - Georgië - Ierland - Italië - Nederland - Noorwegen - Oekraïne - Oostenrijk - Polen - Portugal - Rusland - Slovakije - Spanje - Zweden en het Verenigd Koninkrijk zijn aangesloten.

 

De FEP is dé referentie als gesprekspartner inzake fotografie in de EU en vertegenwoordigt meer dan 50 000 professionele fotografen over heel Europa. Ze verdedigt rechtstreeks de rechten van professionele fotografen en in samenspraak met de nationale en internationale organisaties. Zij vertegenwoordigt wereldwijd de belangen van de aangesloten beroepsverenigingen op gebied van onderwijs, opleiding, standaardisering, auteursrechten, enz. De FEP werkt samen met de nationale beroepsverenigingen bij de organisatie van evenementen en promoot de uitwisseling van topsprekers.

Alison Becu aan het woord...Bekijk hier een stukje van de Award broadcast opnieuw!

Zo trots op deze prestatie! Op de valreep diende ik nog enkele foto's in voor de wedstrijd. Ik kreeg al snel bericht dat ik tot de 10 finalisten behoorde van de categorie huisdieren met mijn black- en whitefoto's. Daarnaast mocht ik te horen krijgen dat ik sowieso tot de top 3 behoorde. Op 11 april werd er een award broadcast live op facebook gehouden waar ik 2e werd. Hierbij mag ik een de titel 'Silver Camera Award FEP 2021' op mijn naam zetten.

Laat jouw paard fotograferen en wees een trotse paardeneigenaar van fine-art waardige fotografie in jouw huis!

ZILVEREN CAMERA AWARD WINNER 2021 FEP

Paarden foto.jpeg
ZILVER CAMERA AWARD
VOS PAARD
FOTO AWARD
PAARD
FOTO AWARD
fine art paardenfoto
paardenfotografie
fine art paardenfoto
imageaward-19542.jpg
fine art paardenfoto
fine art paardenfoto
fine art paardenfoto
fine art paardenfoto

Laat jouw paard fotograferen en wees een trotse paardeneigenaar van fine-art waardige fotografie in jouw huis!

bottom of page