DE REVEAL

EEN PERSOONLIJK EN UNIEK MOMENT OM NOOIT TE VERGETEN

DIGITALE SLIDESHOW OP TV

Na elke fotoshoot volgt er een reveal- en ordermoment waarop jullie voor het eerst de afgewerkte foto's zien. 
Dat kan op twee manieren verlopen. Enerzijds kan je kiezen voor een
digitale reveal waar de foto's op TV via een slideshow met muziekje getoond worden. Jullie persoonlijke film. Na het bekijken van de video gaan we samen door de foto's en kiezen jullie je favoriete foto's. Samen bekijken we hoe jij deze wil aankopen. Er zijn tal van unieke fotoproducten beschikbaar. 

REVEAL WALL MET FINE ART FOLIOPRINTS

Weet jij al goed wat je graag nadien aankoopt en gaat je voorkeur uit naar folio prints? Dan worden jouw foto's onthult via de reveal-wall. Deze is beschikbaar in de studio voor elke persoonlijke onthulling. Ik kies uit de reeks gemaakte foto's 25-30 foto's uit en print deze voor jullie af. De fotoprints worden gedrukt op fine-art fotopapier. Deze krijgen een kwaliteitscontrole en worden daarna in de folio's gestoken. Ze worden één voor één uitgezet op de reveal-wall. Deze muur gaat dicht met gordijntjes waardoor we een échte onthulling hebben op het moment dat jullie komen kijken. Jullie kiezen jullie favoriete folioprints uit en nemen deze dezelfde dag al mee naar huis in een luxe houten bewaarbox.

UNIEKE ERVARING

Zowel de digitale slideshow als de reveal-wall biedt jullie een unieke ervaring aan met een zéér persoonlijke touch. 

Ik streef er dan ook steeds naar om dit moment voor jullie zo uniek en speciaal mogelijk te maken. Jawel...soms komen er traantjes aan te pas. No worries, ik zorg voor een doos kleenex ;). Ik hou er echt van om jullie met de mooiste herinneringen naar huis te sturen.

TEVREDEN KLANTEN... HAPPY FACES

Vanwege de persoonlijke werkwijze zijn plaatsjes/maand beperkt. Boek tijdig! (6-8 weken op voorhand).
Vraag jouw infobrochure aan via het contactformulier.