De Studio

MAKE MEMORIES

Tijd om de baby even uit handen te geven en te relaxen in mijn gezellige studio. De studio is volledig afgestemd voor het fotograferen van pasgeboren baby'tjes en cakesmashfotoshoots. Ook kinderfotografie, familiefotografie of productfotografie kan perfect doorgaan in de studio.

Workshops

TIME TO LEARN

Na vele jaren ervaring bied ik graag enkele workshops aan voor startende of meer gevorderde fotografen. Wil je jezelf bijscholen en bepaalde technieken aanleren? Wil je je meer verdiepen in een bepaald onderwerp? Schrijf je in voor de groep workshops of volg een privé workshop.

Aan materiaal voor newbornfotoshoots geen gebrek. Ik beschik over een groot aantal props, dekentjes & schalen. De props & dekentjes worden na iedere newbornshoot grondig gewassen.

Tijdens een newbornshoot wordt de studio verwarmd tot 26-28°C. Dit zodat jullie pasgeboren wondertje niet kan afkoelen. De kleertjes worden standaard uitgedaan, wat wil zeggen dat wij de baby goed warm moeten houden. Zo'n kleintjes kunnen heel moeilijk hun eigen temperatuur op peil houden. Voor ons lijkt het snel té warm, maar voor de baby ideaal.

Ontvangstruimte

TAKE A MOMENT TO RELAX

Na elke fotoshoot wordt er een reveal- en ordersessie gepland. Op dat moment komen jullie naar de studio waar jullie voor het eerste jullie foto's te zien krijgen op groot scherm via een slideshow. In de studio is hiervoor een gezellige zitruimte gemaakt. Tijdens de reveal biedt ik jullie graag een koffietje of frisdrankje aan om er een leuk en gezellig moment van te maken.

Enkel op afspraak!