top of page
DSC08371.jpg

Ben je op zoek naar een ontwerp voor een geboortekaartje of een persoonlijke tekening? Wens je meer hulp voor het samenstellen van het juiste kaartje, het kiezen van het juiste papier etc. Dan ben je hiervoor bij mij aan het juiste adres.

Ben je op zoek als bedrijf naar een passende huisstijl of logo ontwerp voor jouw business? Naast fotografische kennis bezit ik over grafische kennis én een diploma om samen met jou een huisstijl, logo of website samen te stellen.

Wens je samen te zitten om jouw ideeën te bespreken en te zien waar ik kan aanvullen en verrijken? Vraag gerust een gesprek aan.

Creatief Ontwerp

Van geboortekaartje tot logo...

Geboortekaartje, persoonlijke tekening

Verwacht je binnenkort een wondertje en wil je graag het perfecte geboortekaartje? Wil je hiervoor de grafische kant uit of wil je eerder een persoonlijke tekening? Het kriebelt nu al om aan de slag te gaan met jouw ideeën!
Ik zit graag met jullie samen voor het bespreken van de verschillende mogelijkheden. Ik geef je ook advies over het drukwerk, papiersoort, formaat, etc.

Bedrijven: Logo ontwerp

Wanneer je op zoek bent naar een nieuw logo maar je zelf geen technische kennis of creativiteit hebt om jouw idee uit te werken ben je bij mij aan het juiste adres. Ik zit graag samen met je om te bespreken welke richting je uit wil als bedrijf en denk na over jouw branding en huisstijl.

LOGO ONTWERP

- Brainstorm gesprek om jouw idee te bespreken

- Uit tekenen van verschillende voorontwerpen

- Daarna kijken we samen welk ontwerp er het beste aansluit bij jouw idee

- Verder uitwerken en finaliseren van het gekozen ontwerp

WELKE BESTANDEN ONTVANG JE?

- PNG bestanden met transparante achtergrond

- JPEG bestanden om te gebruiken op sociale media

(profielfoto facebook/instagram)

- Technische fiche met uitleg hoe het logo gebruikt wordt (lettertype, kleuren, voorbeeld mock-up visitekaartje)

- AI. bestanden kunnen opgevraagd worden indien nodig voor externen (drukker/lasercut/autobestickering/...)

HOEVEEL AANPASSINGSRONDES ZIJN INCLUSIEF?

- Na het uit tekenen van de voorontwerpen wordt er gekozen met welk logo we verder aan de slag gaan. Hierin zitten 2 korte aanpassingsrondes. Bij meerdere aanpassingsrondes wordt er een meerkost aangerekend.

Dit is afhankelijk van de hoeveelheid werk/wijzigingen.

Bedrijven: Verdere huisstijl / website / fotografie

Wil je meer dan alleen een logo? Heb je hulp nodig bij het samenstellen van een visitekaartje, briefpapier, presentatiemateriaal, flyers/folders of zelfs een website met de juiste content en fotografie?

Ook daarbij kan ik jullie helpen! Dergelijke zaken worden best samen besproken zodat er een duidelijke offerte op maat kan opgemaakt worden.

bottom of page