top of page

Packshots

Goede packshots zijn essentieel voor een sterk merk. Door de juiste fotografie, retouchering en toevoeging van schaduw bereikt men een consistente beeldkwaliteit voor elk product.

Packshots worden het best genomen in een aangepaste studio waar geschikt materiaal voor handen is. 

Packshot, Camera

Hoe komt een packshot tot stand?

Het allereerst wat goed moet zitten is de juiste fotografie voor het juiste product. Ieder product bestaat uit een ander soort materiaal en vraagt dus ook steeds naar een andere soort belichting en fotografie.

Het spreekt voor zich dat glas, leder, metaal of stof een andere textuur heeft. 

Naast het juist fotograferen van de producten volgen er in de nabewerking enkele belangrijke stappen. Als eerst is het belangrijk om het product los te gaan maken van de achtergrond zodat men een witte of transparante achtergrond kan toevoegen. Wil je je foto's consistent op een webshop gaan gebruiken, dan is deze stap van groot belang. Ook het retoucheren van storende elementen draagt bij tot een clean beeld.

 

Nadien wordt er een schaduw onder uw product gezet zodat het product niet 'zweeft'. Elk product vraagt opnieuw voor een aangepaste schaduw en bewerking. 

Contrast, helderheid, kleur,... worden aangepast naargelang het gewenste eindresultaat. 

Before & After

Bedrijfsreportage/

Product in sfeer

Wil je je bedrijf in de kijker laten zetten? Dat kan!
We organiseren samen een dag waarop de fotografie volledig gericht is op jouw bedrijf, jouw activiteiten, jouw personeel, ...

 

Een totaalbeeld van wat jullie doen en wie jullie zijn.

Heb je eerder nood om een bepaald product in sfeer te laten fotograferen? Dat kan ook!

019-Bistro Lin'eau-Personeel.jpg