top of page

De mooiste smash cake fotoshoots bij Alison BQ photography in Oostkamp (West-vlaanderen).

Ben je op zoek naar een fotograaf waar je de mooiste cakesmash foto's kan laten maken voor de eerste verjaardag van jouw kindje?


Ligging fotostudio AlisonBQphotography

Dan ben je bij Alison Becu aan het juiste adres. De aangepaste fotostudio bevindt zich in Oostkamp (Hertsberge). De studio is super goed gelegen en ligt dichtbij de op- en afrit van de E40 waardoor ze vlot bereikbaar is. De studio is aangepast voor newborn- en cakesmashfotografie. Er zijn tal van achtergronden mogelijk om een persoonlijke setting samen te stellen voor de eerste verjaardagsfoto's van jouw kindje. Heb je een bepaald thema in gedachten? Vraag er naar!

foto studio achtergrond cake smash

Verschillende thema's mogelijk

Zo is een unicorn thema heel populair voor meisjes. Een blauwe ballonnen achtergrond of stoere tippi tent achtergrond is populair bij de jongens.


Voor Enzo zijn smash cake fotoshoot kozen we voor het blauwe ballonnen thema. De taart werd in Marine blauw gemaakt met een schattig beertje erop.

achtergrond, cakesmash, fotoshoot

Persoonlijk samengestelde taart

Voor jullie persoonlijke taarten wordt er samen gewerkt met Desserts by Heritage & Tradition. Ze verzorgen al jaren de mooiste desserts en zijn daarbovenop nog eens super lekker!

Dessert, cake, taart, cakesmash, smash cake

Workflow

Neutrale setting + gezinsfoto

Tijdens een cakesmashfotoshoot wordt er gestart met enkele foto's van jouw kindje in een neutrale setting. Deze foto's zijn altijd prachtig en tijdloos om te hebben. Het zorgt ervoor dat jouw peuter even tijd krijgt om te wennen aan de fotostudio en alle indrukken. Een gezinsfoto is dan ook zeker mogelijk.


Smash cake

We gaan daarna verder met de samengestelde setting en de lekkere taart. Het is altijd afwachten naar de reactie van jouw kindje. Jouw peuter kent deze textuur namelijk nog niet, dus het kan zijn dat jouw kindje moet wennen aan de taart. Om dit te vergemakkelijken raadt ik aan om enkele lekkere koekjes mee te brengen naar de studio die jouw kindje wel kent. Zo kunnen we jouw kindje laten kennis maken met de taart. Uiteraard kan het ook zijn dat jouw kindje net heel nieuwsgierig is naar de taart en in de volle aanval gaat. Deze foto's zijn altijd hilarisch om nadien te hebben.

smashcake, smash cake, smash cake fotoshoot, fotoshoot eerste verjaardag, smashcake foto's, eerste verjaardag, 1 jaar, fotograaf oostkamp, fotograaf beernem, fotograaf wingene

Badje nemen en proper maken

Na het smashen van de cake kan jouw peuter nog een lekker warm badje nemen. Je kan jouw kindje wassen zodat hij/zij terug proper mee naar huis kan. Er worden wat foto's gemaakt in het badje, dit levert altijd prachtige en super schattige foto's op. De meeste peuters vinden een badje fantastisch!

smashcake, smash cake, smash cake fotoshoot, fotoshoot eerste verjaardag, smashcake foto's, eerste verjaardag, 1 jaar, fotograaf oostkamp, fotograaf beernem, fotograaf wingene

Wat na de fotoshoot?

Na afloop van de fotoshoot krijg je een ruime gevarieerde reeks foto's te zien waar jullie je favorieten uit mogen kiezen. In elke collectie zitten een aantal digitale foto's en een fysiek fotoproduct. Zo ga je naar huis met een waardevolle herinnering om te showen aan de familie maar ook op bij te houden. Je kan het later ook aan jouw kindje tonen en het is een fantastische herinnering aan de eerste verjaardag van jouw kleine (b) engel!
Heb je interesse in het boeken van een fotoshoot?
biedt diensten aan in Oostkamp en omliggende gebieden zoals:

West-Vlaanderen: Brugge, Damme, Sijsele, Knokke, Knokke-Heist, Oostkamp, Beernem, Wingene, Ruddervoorde, Torhout, Roeselare, KortrijkOost-Vlaanderen: Maldegem, Middelburg, Eeklo, Lievegem, Kaprijke, Sint-Laureins, Knesselare, Aalter, Deinze,  Gent, Lochristi  www.alisonbq.beComments


bottom of page