top of page

Hoe verliep de newbornfotoshoot van Jackie en Kurt? Welkom baby Morghane!

Een unieke ervaring van het begin tot het einde met de mooiste herinneringen als uitkomst.

 

Jackie haar naam was al verschillende keren voorbij gekomen op mijn instagrampagina en facebookpagina. Het valt mij altijd op als bepaalde klanten mijn werk echt vaak gaan liken want dat is natuurlijk altijd super leuk als je bepaalde namen na een tijdje echt begint te herkennen. Haha!


Twijfels


Jackie en Kurt deden een aanvraag om hun newbornfotoshoot bij mij te laten doen. Ik weet nog dat Jackie toen al heeel enthousiast was over mijn fotografie. Ze twijfelde echter wel, want ze wist op voorhand dat ze moeilijk zou kunnen kiezen uit de foto's en dus wel aan een redelijk budget zou uitkomen.


Meteen een klik tijdens het eerste gesprek

Ik legde de volledige werkwijze nog eens helemaal uit en beloofde hen dat ik er écht alles aan ging doen om hun de mooiste herinneringen te geven van hun kleine princes Morghane. Heel blij dat Jackie en Kurt op kennismakingsgesprek kwamen, want wat bleek... er was meteen een klik! Niet onbelangrijk! Je wilt als ouder natuurlijk ook niet jouw pasgeboren wondertje afgeven aan een 'onbekende'. Ik gaf hen tijdens het gesprek ook al enkele voorbereidende tips mee zodat ze hun newbornfotoshoot zonder zorgen konden ervaren. Dit vind ik namelijk zelf heel belangrijk!


Welke wensen hebben jullie?


Ik luisterde naar hun wensen, welke foto willen jullie zéker? Welke stijl zien jullie graag? Mag het wat rustieker zijn of eerder moderner qua sfeer? Zijn er bepaalde kleuren die mogen terug komen in de foto's? Zijn er bepaalde props die ik moet voorzien? Waar willen jullie de herinneringen gaan uithangen/uitzetten in huis? Welk fotoproducten hebben jullie voorkeur en welk formaat voor de wall art zou het beste uitkomen in jullie huis?


Na het gesprek kreeg ik meermaals nog berichtjes via whatsapp toegestuurd van Jackie met voorbeeldfoto's die ze zag voorbij komen waarvan ze fan was. Op die manier kon ik nog beter gaan voorbereiden en wist ik meteen wat Jackie en Kurt voor ogen hadden.De fotoshoot


Tijdens de fotoshoot is het altijd een beetje afwachten hoe de baby gaat reageren. Ik volg namelijk steeds het ritme van de baby. Wanneer een baby honger heeft, neem ik de tijd om bij te voeden. Lees hier enkele tips om je pasgeboren baby tevreden te houden tijdens de fotoshoot.


Niet enkel Morghane mocht op de foto maar het volledige gezin moest natuurlijk ook even op de foto gaan. Met 3 grotere kids, de ouders en 1 pasgeboren baby was het een hele uitdaging. Gelukkig hadden Jackie en Kurt de kids al wat voorbereid en werkten ze heeel flink mee!


De reveal


Enkele weken later konden Jackie en Kurt terug komen naar de studio voor hun reveal en ordersessie. Op dat moment worden de afgewerkte foto's (een reeks van 30-40 foto's) getoond op groot scherm. Het is altijd zo leuk om de reacties te zien van de ouders en ik mocht van Jackie en Kurt hun reactie een filmpje maken. Hun reactie was SUBLIEM. Zelf papa pinkte een traantje weg.


Het moment: kiezen is verliezen


Tijdens het revealmoment is er ook een ordersessie aan gekoppeld. Dit wil zeggen dat we op dat moment samen door de foto's gaan en op dat moment uitkiezen welke favoriete foto's er uitgekozen worden. Alle prijzen van de pakketten en fotoproducten worden tijdens het kennismakingsgesprek besproken. Op die manier heb je eigenlijk vooraf al een idee van wat het jou gaat kosten. Afhankelijk van je wensen kan hier zo ver in gaan als je maar wil. Jackie en Kurt hadden voor zichzelf al uitgemaakt dat ze gingen gaan voor het middelste pakket. Ze wouden graag ook nog een foto voor aan de muur te hangen, dus die namen ze bovenop hun pakket. We bekeken eerst welke foto er het mooiste was om aan de muur te hangen. Kurt had me een foto getoond van hun interieur waardoor ik heel goed advies kon geven in het soort materiaal. Sommige materialen komen nu éénmaal mooier uit in een bepaalde stijl. Twijfels rond het kiezen van de foto voor aan de muur, maar uiteindelijk gingen Jackie en Kurt voor de meest tijdloze foto. Een goeie keuze! Daarnaast kozen ze nog een heleboel foto's voor hun fotobox met folio prints.Tevreden klanten en geen spijt


Jackie en Kurt zijn naar huis gegaan met een euforisch gevoel en lieten me nadien nog weten dat ze heel blij waren dat ze door gegaan zijn met de boeking. Ze lieten me weten dat ze helemaal geen spijt hebben van deze investering. Morghane is ondertussen alweer een stuk ouder en alle kleine details toen ze net geboren was zijn nu alweer verdwenen. Dan zijn die newbornfoto's zo zo waardevol als je ernaar terug kijkt.


De woorden van Jackie en Kurt na hun reveal


Vandaag onze zalige reveal gehad van een prachtige fotoshoot . Wat ben ik zo zo zooo blij en trots op alle plaatjes die Alison gemaakt heeft. Een fotografe met oog voor détail, die écht luistert naar haar klanten en vooral één voor één prachtige foto's maakt!! Na een zoektocht naar dé perfecte fotograaf die ons gezin en vooral ons geluk kon vastleggen mag ik meer dan overtuigd zeggen dat we haar gevonden hebben!!

Uit 23 fotografen sprong zij ertussenuit en dat heeft ze zeker en vast bewezen.


Dankjewel Alison voor de prachtige plaatjes en voor al je tijd en werk die je erin hebt gestoken. Je hebt passie voor je vak en het is meer dan duidelijk dat je ons heel tevreden hebt gemaakt met je kunsten..


Mijn woorden naar hen toe


1000x dank om voor mij te kiezen, bedankt dat ik jullie geluk mocht fotograferen en dat jullie haar toevertrouwd hebben aan mij tijdens de fotoshoot. Zoals elke baby behandel ik ze met veel liefde en voorzichtigheid. Ik hou ervan om alles zo persoonlijk mogelijk te benaderen. Ik ben blij dat ik mag lezen dat ik hierin geslaagd ben! Ik vond het een zeer aangenamen samenwerking en ben blij dat ik jullie heb leren kennen! Bedankt om te geloven in mij en bedankt dat ik jullie mooie waardevolle herinneringen heb kunnen geven.


Wens je graag een newbornfotoshoot vast te leggen om jouw wondertje die onderweg is te vereeuwigen?


Vul het aanvraagformulier in en leg jouw fotoshoot vast in 2022! De agenda voor 2021 in namelijk VOLZET!コメント


bottom of page