Persoonlijke totaalbeleving

Mijn doel is om jullie unieke, tijdloze fotografie te geven die jullie persoonlijkheid vastlegt. Na enkele jaren ervaring kies ik er bewust voor om all the way te gaan in mijn service.

Vanuit deze visie wil ik jullie een persoonlijke totaalbeleving geven van A tot Z. Bij elk kennismakingsgesprek krijg je een infobrochure die alle info bevat voor jouw fotosessie.

SESSION FEE

250

incl. btw

- Kennismaking- & infosessie + persoonlijke infobrochure

- 1-3u durende fotoshoot met begeleiding

- Selectie en professionele nabewerking van de foto's

- Reveal- & ordersessie
*excl.digitale bestanden of fotoproducten

WAT IS INBEGREPEN?

GEEN DIGITALE BEELDEN OF FOTOPRODUCTEN INCLUSIEF?

Je leest het goed... In deze € 250 incl. btw session fee zitten nog geen digitale bestanden of fotoproducten.
De session-fee dekt als het ware de plaatsjes in de agenda voor het voorbereidende gesprek en het begeleidend gesprek nadien waar we samen jullie favoriete foto's uitkiezen, de tijd die hier in kruipt, het werk voor het selecteren en bewerken van deze reeks foto's die jullie nadien te zien krijgen neemt toch wel een paar uren in beslag. Ook het gebruik van professioneel materiaal dat nodig is om jullie fotoshoot tot een goed einde te brengen wordt hiermee gedekt (camera's, lenzen, studiomateriaal, newbornprops, fotohalsters, verwarming in de studio,...). Daarnaast blijf ik mezelf ook steeds bijscholen zodat mijn al reeds opgedane ervaring en kennis alleen maar groeit. Jullie krijgen telkens een aangepaste brochure vol informatie afgestemd op jullie fotoshoot.  

Zonder dit volledige plaatje zou het resultaat van mijn fotoshoots nooit zijn zoals ze nu zijn. 

WAT NA DE FOTOSHOOT?

Bijkomstig aan de session fee koop je producten apart aan. 

Ook na de fotoshoot loopt mijn service en begeleiding verder.

We bekijken samen welke producten er het best passen bij jouw wensen en bij jouw budget.

 

Zo is er keuze uit een aantal vooropgestelde pakketten aan scherpe prijzen.

Alsook kunnen jullie alle producten a la carte apart gaan aankopen.

 

Je investeert in wat JIJ wil. 

COLLECTIONS

vanaf € 550

DIGITALS

vanaf € 250

WALL ART

vanaf € 110

WOOD BLOCKS

vanaf € 65

ALBUMS

vanaf € 550

Verplaatsingskosten: € 0,32/km te rekenen vanuit Maldegem

Alle prijzen zijn incl. btw, bij het boeken van een fotosessie gaat men akkoord met de doorgekregen prijzen. Prijsoffertes zijn 3 maanden geldig. Zie Algemene voorwaarden.

ABQ_6441.jpg

Ervaringen

THANK YOU

Lees hier enkele ervaringen van klanten die bij mij ooit al eens een fotoshoot gedaan hebben.
 

Heb je zelf onlangs een fotoshoot of workshop gedaan? 

Schrijf een review op facebook of google, zo informeer je toekomstige klanten over mijn diensten en producten.

Sara

Paardenfotoshoot

"Het was toch wel één van de fijnste ervaringen als model, geen rush, veel geduld, meestal vind ik een shoot niet zo fijn maar deze was toch één van de aangenaamste ondanks de kou." 

Eline & Kwinten

Huwelijksfotografie

"We voelden ons meteen op ons gemak bij Alison en zij voelde ons perfect aan. Ze begreep waar we naartoe wilden, hielp mee denken en bracht leuke alternatieven aan. Samen met ons stippelde ze een dagschema uit, volledig op maat en naar onze wensen. Alles kon besproken worden. Niets is Alison te veel, dat bewijzen zowel haar prachtige foto’s als het trouwalbum en de kleine attentie achteraf. Voor ons de perfecte fotograaf die mens én dier samen op beeld weet te brengen." 

Sophie & Olivier

Newbornfotoshoot

"Alison is duidelijk goed vertrouwd met kleine baby’tjes want in een mum van tijd was Victor rustig en kon ze hem in alle mogelijke poses en decors leggen. Alles verliep heel gemoedelijk en Alison was erg geduldig als Victor het toch even niet met haar eens was. Voor de verschillende decors had Alison zich geïnspireerd op het geboortekaartje. De kleuren die ze gebruikte waren helemaal wat we in gedachten hadden. Het resultaat was dan ook supermooi ! Als kers op de taart kozen we ook nog 1 foto om te laten bedrukken op metaalplaat, die hebben we opgehangen in Victors kamer. De bestellingen verliepen ook via Alison, ze werden keurig op tijd geleverd en waren van prima kwaliteit!" -

Annelies

Paardenfotoshoot

"Alison is iemand die haar job kent! Ze kan super omgaan met mens en dier, ook al wil dat dier eens niet meewerken. Ze neemt haar tijd. Ik was super benieuwd naar het resultaat van de shoot! We waren super verrast! Prachtige foto's. Het resultaat is er! Top! Vrienden en kennissen zeiden zelfs van amai deze fotografe is super in haar vak!" 

Matthias & Kelly

Newbornfotoshoot

"Met de newbornshoot waren we toe aan onze derde shoot bij Alison. Na onze vorige shoots wisten we zeker dat we ook de komst van onze kleine wouden vastleggen op de gevoelige plaat en dus boekten we een newbornshoot zodra we een idee hadden van de verwachte bevallingsdatum. We werden zeker niet teleurgesteld! Integendeel, kiezen uit de foto’s is altijd een beetje verliezen. Ze zijn stuk voor stuk prachtig! De newbornshoot gaat zeker niet onze laatste zijn bij Alison. Supertevreden klanten hier!" 

Axelle

Paardenfotoshoot

"Ik ben zeer tevreden van de fotoshoot. Ondanks dat de weersomstandigheden misschien iets minder waren op de dag van de shoot zijn het toch prachtige & zeer kwaliteitsvolle foto’s geworden en niet te vergeten ook een super vriendelijke fotografe! De bewerking van de foto’s is ook zeer mooi gedaan. Bedankt voor al het geduld & de schitterende foto’s, ik ben er helemaal verliefd op!" - 

Phyllis

Paardenfotoshoot

"Alison, super fotograaf! Wil je een 'picture perfect' dan zit bij de juiste persoon, op de juiste site! Alison is een super sympathiek persoon met oog voor detail! Ze weet wat ze wilt om de perfecte foto te realiseren. Telkens opnieuw verras je mij met je prachtige foto's! Dankjewel voor deze mooie foto's vol liefde en herinneringen! Aan iedereen voor eender welke opdracht aan te raden!"

Alana

Paardenfotoshoot

"Ik wou je nog eens bedanken voor de supermooie dag aan zee! De foto’s zijn fantastisch gelukt die dag en door jou heb ik de mooiste herinnering aan mijn muur hangen. Een super tevreden klant die je zeker nog terug ziet!" 

Emmely

Paardenfotoshoot

"Ik heb ondertussen al 3 prachtige shoots gehad door Alison en ik blijf smoorverliefd op mijn foto’s. Ze zijn stuk voor stuk prachtig!! Alison werkt zeer zorgvuldig en heeft engelengeduld!! Ik heb nogal een ‘zure’ merrie. Alison doet er alles aan voor de perfecte foto! Ze staat je ook altijd te woord als ik een vraag heb wat mooi zou zijn voor een shoot! De foto’s worden snel geleverd na de shoot, voor een na bestelling gaat alles ook supervlot! Bedankt om mij altijd prachtige plaatjes te bezorgen van mijn beestjes!"

Lieselot

Cakesmashfotoshoot

"Ik blijf terugkeren naar Alison. Waarom?  Ten eerste voel je je compleet op je gemak wanneer de foto’s getrokken worden. Er zijn geen ongemakkelijke situaties waar er stilte valt. Alison doet er alles aan om het heel naturel te laten overkomen. Ten tweede zijn de foto’s gewoonweg prachtig. Ten derde kan ze heel goed overweg met kindjes. Mijn dochter toverde haar mooiste glimlach op haar gezicht wanneer ze voor de lens stond. Last but not least vindt ze telkens mooie decors voor de shoot. Dit geeft alleen maar een meerwaarde voor de foto’s." -

Stephanie

Paardenfotoshoot

“Heel tevreden over zowel fotograaf, de shoot als de bewerking van de foto’s! De fotoshoot stond al lang ingepland en helaas bleek het op de dag zelf enorm te waaien, maar het is uitgedraaid op een heel leuke en vooral geslaagde shoot! Achteraf wat moeite gehad met de mooiste foto’s uit te kiezen, want ze waren stuk voor stuk zo mooi... Nadien zelf een afdruk in het groot laten maken online, wat helaas niet voldeed aan de normen van de kwaliteitsfoto. Nogmaals heel goed geholpen geweest en wat een enorm verschil met de afdruk bij de fotograaf zelf! Meer dan 100% tevreden! Een echte aanrader prijs/kwaliteit/service!”

Jolien

Paardenfotoshoot

"Alison is een fotografe die niet alleen creatief super goede ideeën heeft, maar technisch ook heel onderlegd. Ze besteedt daarnaast genoeg tijd aan haar nabewerking om te zorgen dat iedere foto een pareltje wordt om uit te hangen bij je thuis!"

Heb je specifieke vragen,?  Laat het mij weten.