Boek nu je sessie voor de lente/zomer 2021.

Sessies dienen 4-8 weken op voorhand geboekt te worden om plaats te kunnen garanderen.

HOE WERKT ALISONBQPHOTOGRAPHY?

1.KENNISMAKINGSGESPREK

Nadat je het aanvraagformulier ingevuld hebt op de website en enkele vragen beantwoord hebt, stuur ik je een bevestigingsmail met meer informatie om een eerste kennismakings-call in te plannen. Ik neem graag even kort persoonlijk contact op via telefoon om mijn werkwijze en producten toe te lichten zodat alles duidelijk is en jullie een goed beeld krijgen.

KLAAR OM TE BOEKEN?
Nadat jullie de reserveringskosten betaald hebben plannen we samen twee datums in: een datum voor het kennismakingsgesprek en een datum voor jouw fotoshoot. Tijdens het uitgebreide kennismakingsgesprek worden alle details en persoonlijke wensen besproken voor jouw fotoshoot. Ook wordt er besproken in welke producten jullie interesse hebben. 

Newbornfotoshoots worden het best ingepland vanaf jullie de uitgerekende datum kennen.

2. DE FOTOSHOOT

Mijn favoriete deel. Herinneringen vastleggen. Ik hou ervan om tijdens de fotoshoot zelf voldoende tijd te nemen. No rush. Voor een standaardfotoshoot mag je rekenen op 1-2u fotografie. Voor newbornfotografie kan dit oplopen tot 2-4u. De fotoshoot verloopt op een spontane en rustige manier. We nemen de tijd om de beelden te maken die we voor ogen hebben.

3. REVEAL EN ORDERSESSIE

Je komt op de geplande datum van je ordersessie terug naar de studio en kiest je favoriete foto's voor jouw producten. Je zal een prachtige diavoorstelling van je galerij te zien krijgen. Op dit moment zie je voor het eerst je afgewerkte foto's. Ik begeleid je door alle producten die je in jouw huis kan laten zien. Ook geschenken voor familie of vrienden worden besproken.

Zorg ervoor dat alle betrokkenen van de fotoshoot aanwezig zijn tijdens dit moment zodat jullie samen kunnen beslissen wat jullie aankopen. Betaling van de bestelde producten is op de dag zelf vereist en kan gebeuren via payconiq of bankoverschrijving. 

REVEAL MOMENT - slideshow

Tijdens jullie ordersessie is er een reveal moment waar jullie voor het eerst jullie afgewerkte foto's te zien krijgen. Dit kan verlopen via een reveal-wall en/of een video slide. Na het bekijken van de diavoorstelling gaan we samen jullie foto's bekijken en kiezen we je favoriete foto's uit. Daarna kunnen jullie de gewenste producten bestellen die jullie in huis willen.

Ben je geïnteresseerd in Folio Prints? Dan worden jouw foto's tijdens het reveal- en ordermoment geprint getoond via de reveal-wall. Op die manier worden je foto's meteen prachtig weergegeven aan de muur zodat jullie je absolute favorieten kunnen kiezen. Deze kan je DEZELFDE DAG mee naar huis nemen. 

REVEAL MOMENT - reveal wall

4. LEVERING PRODUCTEN

De producten en digitale bestanden zijn binnen 2 weken na uw ordersessie klaar voor levering. Houd rekening met 4-6 weken voor een persoonlijk album. Ik neem contact met je op als je producten zijn aangekomen. Deze kan je ophalen in de studio in Maldegem of ik kan ze persoonlijk bezorgen!

Canvas.jpg

INVESTERING?

SESSION FEE - € 250 incl. btw

In de session fee is inbegrepen

- Kennismakingsgesprek & infosessie

- De tijd en het werk voor de fotoshoot zelf*

- Selectie en professionele nabewerking

- Reveal- en ordersessie + begeleiding voor het kiezen van jullie foto's en producten

* Tijdsduur

Paardenfotoshoot/kids/familie: 1-2uur

Newbornfotoshoot: 2-4uur

FOTOPRODUCTEN OF DIGITALE BESTANDEN ZIJN EXCLUSIEF.
DEZE DIENEN AANGEKOCHT TE WORDEN NA DE FOTOSHOOT.

FOTOPRODUCTEN

1. STEL JE EIGEN COLLECTIE SAMEN

Stel zelf je collectie samen van jouw favoriete producten bestaande uit folio prints of een album + digitale HR bestanden + sociale media bestanden + een printkrediet voor het aankopen van een los product op de A LA CARTE producten (extra folio prints, wanddecoratie, houten boxen, accordeon boekjes, geschenkboekjes,...)

Collecties starten vanaf €750 en kunnen uitgebreid worden.
Kies je favoriete folio prints/album, kies je wanddecoratie en ontvang je digitale foto's.

2. LOSSE PRODUCTEN - A LA CARTE

Hieronder kan je de STARTprijzen terug vinden voor het aankopen van LOSSE producten.

  Folio Prints ........................vanaf  €500 
Houten fotoboxen.............vanaf  €700
Wall Art..............................vanaf  €115
 Hi-res digitalen...................vanaf  €500
Albums..............................vanaf   €550

BOEK BINNEN 24U NA JE KENNISMAKINGS-CALL EN ONTVANG €50 PRINTKREDIET

Verplaatsingskosten: € 0,32/km te rekenen vanuit Maldegem

Alle prijzen zijn incl. btw, bij het boeken van een fotosessie gaat men akkoord met de doorgekregen prijzen. Prijsoffertes zijn 2 maanden geldig. Zie Algemene voorwaarden.