top of page

Tweeling Mila en Nora in de studio

Bijgewerkt op: 3 apr.

Tweeling Mila en Nora kwamen naar de studio voor hun eerste fotoshoot ooit.

 

Op 21/01/2022 kwamen Mila & Nora op de wereld. Mama Larissa en papa Sven waren met mij al heel vroeg in contact gekomen. Superleuk als mensen zo enthousiast zijn van in het begin om hun baby'tjes te laten fotograferen.


Larissa kwam bij mij terecht omdat ze ook grote paardenfan is en bleek dat we vroeger nog op dezelfde stal elkaar gezien hadden. Tijdens het eerste gesprek bleek dan ook dat ze graag een zadelfoto wouden. Jeej! Altijd blij als dit bij de aanvragen zit. En wat nog toffer was, Larissa nam haar eigen westernzadel mee om te gebruiken tijdens de fotoshoot. Nog unieker als je eigen gerief kan gebruiken hiervoor.


Ook omdat ik deze keer 2 baby'tjes veilig op het zadel moest krijgen was het een plus dat het om een westernzadel ging. Deze zijn namelijk al veel groter dan een gewoon dressuur- of springzadel. Toch was het een hele uitdaging maar met veel geduld en voorzichtigheid kwam deze foto tot stand.

De tweeling kwam iets vroeger dan gepland op de wereld. Nora moest na de geboorte nog wat langer in het ziekenhuis blijven waardoor we even de datum van de fotoshoot moesten herbekijken. Maar gelukkig kan ik altijd flexibel zijn in de agenda voor dergelijke fotoshoots. Dus dat was geen enkel probleem.


Mila en Nora waren gelukkig de rust zelf. Van de eerste minuut tot de laatste minuut zijn ze super flink geweest en heb ik ze amper gehoord. Droombaby's om te fotograferen. We fotografeerden ze elk apart eens, maar we zorgden ook voor voldoende foto's van hun twee samen.


Omdat Nora wat kleiner was dan Mila probeerde ik tijdens het fotograferen hier rekening mee te houden. Wanneer ze samen op de foto moesten zorgde ik er steeds voor dat Mila altijd als eerste in positie werd gelegd, waardoor iets kleinere Nora de plaats had om mooi bij Mila te gaan liggen.

Larissa was grote fan van mijn hartjes-bowl. Een houten schaal in de vorm van een hartje, heel leuk om twee baby'tjes samen in te fotograferen.

Een keer Mila en Nora helemaal warm ingewrapt waren konden we starten aan de familiefoto's. Hoe begin je daar nu aan? Met één baby'tje is het soms al een hele klus. Maar gelukkig vonden we een houding die voor alle partijen (mama, papa en de kindjes) veilig en comfortabel waren.

Inwrappen doen newbornfotografen meestal met een goede reden: de baby's worden er rustig van want ze voelen zich veilig. Ze hebben echter 9 maand zo doorgebracht in de baarmoeder dus geeft het hen een veilig en goed gevoel.


Na de fotoshoot volgt er enkele weken later steeds een reveal. Dit is het moment waarop mama en papa de afgewerkte foto's voor het eerst op groot scherm zien. Larissa en Sven namen heel de fanclub mee want natuurlijk was iedereen super benieuwd naar het resultaat.

Tijdens de reveal hoorde ik alleen maar: ooooh's en aaah's, dat is een goed teken. Haha! Iedereen was laaiend enthousiast over de foto's wat bij mij écht een warm gevoel gaf. Ik ben altijd zo blij als ik de reacties zie, dat doet me echt deugd! Iedereen koos er een foto uit om op een groot formaat te laten afdrukken. Keuze zat aan fotoproducten. De één koos voor een canvas met houten lijst, de ander voor een metaalprint. En daarnaast kozen Larissa en Sven nog 25 foto's uit om te verwerken als folio prints.


Gezinnen kunst geven die ze voor altijd kunnen hebben is levensveranderend.


Bekijk de pagina 'werkwijze en tarieven'. Door het contactformulier op de website in te vullen kan ik jullie het snelste de juiste informatie doorsturen.biedt diensten aan in Maldegem en omliggende gebieden zoals: Oost-Vlaanderen: Middelburg, Eeklo, Lievegem, Kaprijke, Sint-Laureins, Knesselare, Aalter, Deinze, Gent, Lochristi, West-Vlaanderen: Brugge, Damme, Sijsele, Knokke, Knokke-Heist, Oostkamp, Beernem, Torhout, Roeselare, KortrijkComments


bottom of page