top of page

De populairste foto's van paardeneigenaren met een pasgeboren baby worden genomen bij AlisonBQ.

De zadelfoto's zijn énorm populair bij mensen met paarden.

 

Een paar weken geleden kwamen Marlies en Martijn op bezoek in de studio voor hun newbornfotoshoot van hun dochtertje Féline. Marlies en Martijn kwamen al enkele weken voor de fotoshoot op bezoek voor een eerste voorbereidend gesprek. In dit gesprek bleek al snel dat zij enorme paardenliefhebbers zijn. Ze stelden dan ook de vraag of het mogelijk was om een 'zadelfoto' te maken.


De zadelfoto's zijn énorm populair bij mensen met paarden. Want op welke andere manier kan je je passie voor paarden anders gaan combineren tijdens een newbornfotoshoot met zo'n klein baby'tje?

Daarnaast hadden ze ook hun super lieve Duitse Herder hond Bailey mee. Ze bleef heel de fotoshoot flink op haar plaats liggen en we konden op die manier heel rustig te werk gaan.

Bij het zien van de foto's waren Marlies en Martijn op slag verliefd en besloten om deze foto te laten afdrukken op groot formaat. Ze kozen voor een canvas, afgewerkt met een zwarte houten lijst op formaat 80x120cm. Op die manier komt de foto écht tot zijn recht in hun interieur dat gevuld is met zwarte en bruine accenten.


Na ontvangst van de producten in de studio controleer ik deze steeds op kwaliteit. Na de check-up wordt de klant gecontacteerd en kunnen de producten afgehaald worden in de studio in Maldegem. En dan is het altijd zooo leuk om blije gezichten te zien bij het tonen van de producten. Féline en Bailey zijn alvast vereeuwigd voor altijd en mogen voor altijd schitteren in hun huisje!

Canvas, Wanddecoratie, Fotoproducten
Wanddecoratie
Canvas, Wanddecoratie, Fotoproducten
80x120cmComments


bottom of page