top of page

Hoe werkt AlisonBQphotography?

Benieuwd naar de werkwijze die ik hanteer wanneer je een fotoreportage boekt? Lees het hier!

 

Geïnteresseerd in een fotosessie bij Alison BQ photography?

Ben je helemaal enthousiast geworden bij het zien van anderen hun foto's? WIl je graag ook zo'n mooie herinneringen van jouw paard, baby of gezin? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Totale persoonlijke beleving

Ik kies ervoor om van het begin tot het einde jullie een persoonlijke en totale beleving te geven.


Onze paarden, baby's en kids zijn onze kostbaarste schatten - je hebt iemand nodig die je kunt vertrouwen, die dezelfde zorg en liefde geeft. Mijn dieren en familie zijn mijn alles en ik weet dat de jouwe dat ook zijn!

1. Kennismakingsgesprek

Nadat je het contactformulier ingevuld hebt op de website en enkele vragen beantwoord hebt, stuur ik je een bevestigingsmail met de infobrochure voor jouw fotoshoot. Indien gewenst neem ik graag even telefonisch contact op om de infobrochure toe te lichten. KLAAR OM TE BOEKEN? We plannen samen drie datums in: een datum voor het kennismakingsgesprek, een datum voor jouw fotoshoot, een datum voor jouw reveal-ordermoment.

VOORBEREIDING

Jouw fotoshoot persoonlijk voorbereiden is een must om een onvergetelijk resultaat te bekomen. We bespreken samen alle details rond jouw fotoshoot, ik luister naar jouw verwachtingen en geef op voorhand advies om jouw fotoshoot goed voor te bereiden.


2. De fotoshoot

Mijn favoriete deel. Herinneringen vastleggen. Ik hou ervan om tijdens de fotoshoot zelf voldoende tijd te nemen. No rush. Voor een standaardfotoshoot mag je rekenen op 1-2u fotografie. Voor newbornfotografie kan dit oplopen tot 2-4u. De fotoshoot verloopt op een spontane en rustige manier. We nemen de tijd om de beelden te maken die we voor ogen hebben.


3. Reveal en ordersessie

Je komt 3-4 weken na je fotoshoot terug naar de studio voor je reveal- en ordersessie en kiest je favoriete foto's voor jouw producten. Op dit moment zie je voor het eerst je afgewerkte foto's. Ik begeleid je door al jouw keuzes.


Zorg ervoor dat alle betrokkenen van de fotoshoot aanwezig zijn tijdens dit moment zodat jullie samen kunnen beslissen wat jullie aankopen.


Digitale reveal


Reveal via de reveal wall


4. Levering producten

De producten en digitale bestanden zijn binnen 2 weken na uw ordersessie klaar voor levering. Houd rekening met 4-6 weken voor een persoonlijk album. Ik neem contact met je op als je producten zijn aangekomen. Deze kan je ophalen in de studio in Maldegem of ik kan ze persoonlijk bezorgen!

Klant, klanten, fotoproduct,foto
MIJN DOEL IS OM JULLIE EEN AANGENAME OMGEVING TE BIEDEN, VOOR DE BESTE MOGELIJKE ERVARING. De studio is gelegen in Maldegem waar we alle voorzieningen hebben die jullie nodig hebben om van jullie tijd bij mij te genieten.

Wens je een fotosessie in te plannen in 2022?

Vul het contactformulier in.Je vindt alle info rond werkwijze en tarieven terug op de website.
Wist je dat er ook een pagina is met 'veelgestelde vragen' om jullie nog meer info te kunnen geven? 

biedt diensten aan in Maldegem en omliggende gebieden zoals: Oost-Vlaanderen: Middelburg, Eeklo, Lievegem, Kaprijke, Sint-Laureins, Knesselare, Aalter, Deinze, Gent, Lochristi

West-Vlaanderen: Brugge, Damme, Sijsele, Knokke, Knokke-Heist, Oostkamp, Beernem, Torhout, Roeselare, Kortrijk

Comments


bottom of page