top of page

Waarom jouw communie fotoshoot op tijd inplannen?

Op zoek naar een fotograaf voor de communie foto's van jouw zoon/dochter?

 

Aangezien ik zeer persoonlijk te werk ga en er altijd een kennismakingsgesprek vooraf aan te pas komt plan ik de communie fotoshoots graag vroeg genoeg op voorhand in.

Er zijn enkele redenen om jouw fotoshoot vroeg genoeg op voorhand in te plannen:

  • De agenda zit meestal al volzet, wie een plekje wilt kan best 6-8 weken op voorhand boeken. Maart is op dit moment volledig volzet! April nog enkele plaatsjes vrij. Neem contact op om de beschikbaarheid te checken!

  • Er wordt altijd voor de fotoshoot een kennismakingsgesprek gedaan om elkaar beter te leren kennen, maar ook om jouw wensen te bespreken én om jouw zoon/dochter al eens te leren kennen, dat zorgt meestal ook voor een lossere sfeer tijdens de fotoshoot zelf. Check hier de volledige werkwijze en de tarieven.

  • Na de fotoshoot volgt een reveal in de studio. Op dat moment zien jullie voor het eerste de afgewerkte reeks foto's en kan je gaan kiezen welke foto's je wil aankopen en op welke manier je deze wil aankopen. De reveal volgt meestal 3 weken na de fotoshoot. Bij een communiefotoshoot is dat meestal al wat vroeger zodat jullie zeker alles op tijd hebben.

  • Foto producten worden na de reveal besteld zodat jullie deze op tijd in huis hebben. We dienen bij de meeste fotoproducten rekening te houden met een levertijd van 2-3 weken afhankelijk van het gekozen product. Bekijk hier de fotoproducten.

  • En last but not least: het Belgische weertje zorgt er heel vaak voor dat wij flexibel moeten zijn met het moment waarop wij shooten. Vandaar dat ik ook graag een datum inplan RUIM op voorhand, mocht het slecht weer zijn op de afgesproken datum dan kunnen wij nog verschuiven in de agenda om alles op tijd klaar te hebben.

Fotoshoots gaan meestal door op een buitenlocatie, op vraag van de klant. Zo kan het bos, het strand of een open veld heel mooi zijn voor de foto's van jouw zoon/dochter.


Ook paarden of andere huisdieren zijn vaak aanwezig tijdens een communiefotoshoot. Ik geef dan ook altijd de tip om een hobby/interesse van je zoon of dochter te betrekken tijdens de fotoshoot.


Omdat het weer in België soms echt kan tegen slaan in Maart/April (want dat is meestal de periode waarin de fotoshoots doorgaan) heb ik er dit jaar voor gezorgd dat er een leuke setting klaar staat in de studio. Bij slecht weer kan de klant kiezen om gebruik te maken van deze setting in de studio waar het uiteraard lekker warm is.


Uit wat bestaat de setting?

De setting is samengesteld uit een mooie pauwstoel, zonnebloemen -we brengen het zonnetje zelf in huis-, pampasgrassen, droogbloemen, boho tapijtjes en elementen. Dit zorgt voor een lichte maar toch warme/rustieke sfeer. We hebben in de studio ook nog verschillende achtergronden/krukjes/stoelen/... die kunnen gebruikt worden. Keuze zat dus!

Wil jij op safe spelen en meteen een shoot in de studio boeken? Dat kan ook!

Communie, eerste communie, plechtige communie, communiefotoshoot, communie, communiefoto's
Communie Fotoshoot in de studio

ALISON BQ PHOTOGRAPHY

biedt diensten aan in Maldegem en omliggende gebieden zoals: Oost-Vlaanderen: Middelburg, Eeklo, Lievegem, Kaprijke, Sint-Laureins, Knesselare, Aalter, Deinze, Gent, Lochristi, West-Vlaanderen: Brugge, Damme, Sijsele, Knokke, Knokke-Heist, Oostkamp, Beernem, Torhout, Roeselare, Kortrijk

80 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page