top of page

Kunstgalerij West-Vlaanderen: fine-art fotografie met high end afwerkingen

Een echte eye-catcher in jouw interieur die indruk en nadruk nalaat bij iedereen.

 

Ik kreeg al enkele malen de vraag of ik mijn paardenfoto's - en dan met nadruk op de blackfoto's - verkoop als kunst voor aan de muur. Sommige mensen hebben zelf geen paarden maar zijn wel grote fan van deze prachtige wezens en willen dan ook graag een kunstwerk in huis halen om hun interieur te vervolledigen.


Unieke en high-end inlijsting van fotografie

Ik ging aan de slag met de vraag en werkte een fine-art collectie uit van foto's die kunnen aangekocht worden als kunst voor in elk interieur. Voor deze foto's ging ik ook op zoek naar een nieuwe leverancier omdat ik echt iets uniek wil aanbieden qua afwerking.


Uniek maar ook high-end want het moet natuurlijk ook levenslang aan de muur hangen en daarvoor moet de kwaliteit op en top zijn. We kozen samen voor 2 soorten uitvoeringen:

  1. Foto zwevend op dibond in kastkader, afgewerkt met een passe-partout

  2. Foto aflopend tot op de lijst, zonder passe-partout

Voor beide afwerkingen is het mogelijk om de lijst in verschillende kleuren te verkrijgen: naturel, zwart en bruinFine-art Baryta papier

Je gekozen foto wordt gedrukt met de grootste zorg en kennis op fine art baryta papier. Dit is een stralend en helder papier die zorgt voor intense kleurenweergave en biedt een levenslange kwaliteit.

Je foto wordt gedrukt op dit fine art papier en wordt daarna op dibond bevestigd. Dit zorg ervoor dat je foto niet onderhevig is aan vervorming door temperatuursverschillen. Je foto behoud zijn vorm en biedt jouw levenslange kwaliteit.


Verschillende formaten

Per aangeboden foto zijn er een aantal formaten beschikbaar. Afhankelijk van de foto werd het formaat bepaald. Zo zijn volgende formaten beschikbaar: 50x70, 60x90, 70x100, 80x120. Indien er een ander formaat gewenst is kan dit uiteraard besproken worden.


Ontspiegeld museum glas

Voor het glas van het kader heb je de keuze uit helder glas of ontspiegeld museum glas. Met ontspiegeld museum glas ben je vrij van reflecties en kan je 100% genieten van je kunstwerk op elk moment van de dag.


Authenticiteitscertificaat en maximale oplage van 3 stuks/formaat

Om de uniekheid van elk werk te garanderen is er een maximum oplage opgelegd van 3 afdrukken/formaat. Op die manier blijft jouw aangekochte foto uniek. Bij elke aankoop krijg je steeds een authenticiteitscertificaat meegeleverd waarop het onderhoud van jouw kunstwerk meegegeven wordt en waar de foto genummerd en gesigneerd wordt.


kunst aan de muur, kunstgalerij, kunstgalerij brugge, oostkamp, alison becu, kunst galerij alison becu, alisonbq, kunstgalerie alison bq, kunstgalerie, kunstwerk, kunstig, fine art, fine art fotografie, kunstfotografie, paarden, paardenfotografie, paardenfoto, paardenkunst, paardenfotograaf, paardrijden, paard, jumping, immo paardensector, frames, art & frame, fotolijst, fotografie, fotokunstwerk, fotokader, fotowerk, portretfoto, studiofotografie, blackfotografie, studio portret, portretfotografie, studio portretfotografie, west-vlaanderen, oost-vlaanderen, hertsberge, knokke, kunstgalerie, maldegem, middelburg, interieurdesign, interieur, interior, interieurarchitectuur, interieur inrichting, interieur vormgeving, artwork, fotopapier, foto papier, fine art papier, fotoprint, fotoafdruk
authenticiteits certificaat

De foto's voor de fine-art collectie werden zorgvuldig geselecteerd en werden met de beste lichttechnieken tot stand gebracht. Ze zijn uitsluitend bedoeld om als foto afdruk gebruikt te worden. De foto's kunnen niet digitaal aangekocht worden.


Nood aan een custom design of een mock-up?

Wens je een custom design van een bepaalde foto? Graag een reeks foto's afgewerkt zien? Of denk je aan een ander formaat of andere afwerking? Laat het me weten zodat we dit samen kunnen bespreken en bekijken.


Heb je graag een idee van hoe het kunstwerk aan jouw muur komt te hangen? Stuur mij dan een kwalitatieve foto door van de muur waar het kunstwerk moet komen te hangen. Op die manier kan ik je een mock-up doorsturen zodat je een goed zicht hebt van jouw aankoop.Nood aan wat inspiratie? Bekijk dan zeker eens de catalogus waar je alle informatie kan in terug vinden.JOUW MUURDECORATIE AANKOPEN?

Contacteer me vrijblijvend om je persoonlijk kunstwerk te bespreken


ALISON BQ PHOTOGRAPHY - ALISON BQ ART GALLERY


biedt diensten aan in Maldegem en omliggende gebieden zoals: Oost-Vlaanderen: Middelburg, Eeklo, Lievegem, Kaprijke, Sint-Laureins, Knesselare, Aalter, Deinze, Gent, Lochristi, West-Vlaanderen: Brugge, Damme, Sijsele, Knokke, Knokke-Heist, Oostkamp, Beernem, Hertsberge, Torhout, Roeselare, Kortrijk


Comments


bottom of page