top of page

Newbornfotografie in Maldegem, Oost-Vlaanderen

Laat je baby fotograferen tijdens de eerste levensweken, zo bijzonder! Welkom in de fotostudio in Maldegem, Oost-Vlaanderen.

 

Enkele weken geleden kwamen Annelies en Jeroen langs in de studio voor de newbornfotoshoot van hun eerste dochtertje. Je eerste kindje verwachten is iets bijzonder!

Claire, een klein schattig meisje... Ik zorgde voor het mooiste pakje ooit! Een wit gebreid wollen babypakje, afgewerkt met kant met een bijhorend mutsje en als finishing touch enkele gouden parels. Het stond haar écht beeldig! Claire werkte de hele fotoshoot goed mee waardoor we prachtige newbornfoto's hebben gemaakt. Mama en papa helemaal verliefd op hun knappe dochter! Binnenkort mag ze schitteren aan de muur in hun huis via de mooiste wanddecoratie!


Ik vind het geweldig om echt te kunnen helpen bij het invullen van elke newbornfotoshoot. Op die manier kunnen ouders altijd terug kijken naar al die kleine details die zo snel veranderen aan hun baby. Wil je een fotoshoot voor pasgeborenen plannen in Maldegem (Middelburg, Oost-Vlaanderen)? Neem vandaag nog contact met mij op voor alle details.

De award winnende fotograaf AlisonBQphotography biedt fine-art fotoshoots aan voor newbornfotografie, familiefotografie, paardenfotografie in heel België, waaronder: Oost-Vlaanderen: Middelburg, Eeklo, Lievegem, Kaprijke, Sint-Laureins, Knesselare, Aalter, Deinze, Gent, Lochristi. West-Vlaanderen: Brugge, Damme, Sijsele, Knokke, Knokke Heist, Oostkamp, Beernem, Torhout, Roeselare, Kortrijk


181 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page