top of page

AlisonBQphotography wint Zilver met paardenfoto's op de prestigieuze wedstrijd FEP 2021.

Bijgewerkt op: 18 apr. 2021

2e plaats van de prestigieuze wedstrijd Federation of European Photographers in de categorie 'huisdieren'.

Silver Camera Award FEP 2021 - Categorie 'Huisdieren'.

Zo trots op deze prestatie! Op de valreep diende ik nog enkele foto's in voor de wedstrijd. Ik kreeg al snel bericht dat ik tot de 10 finalisten behoorde van de categorie huisdieren met mijn black- en whitefoto's.. Daarnaast mocht ik te horen krijgen dat ik sowieso tot de top 3 behoorde. Op 11 april werd er een award broadcast live op facebook gehouden waar ik 2e werd. Hierbij mag ik een de titel 'Silver Camera Award FEP 2021' op mijn naam zetten.


Normaal ging de award uitreiking door in Rome, helaas door COVID kon dit niet live plaatsvinden. Ik neem graag mijn trophée en certificaat in ontvangst via de post!FEP is een Europees netwerk van 29 nationale beroepsverenigingen van professionele fotografen uit 21 landen. De FEP is erkend door de EU en officieel geregistreerd in België. Nationaal erkende beroepsverenigingen van professionele fotografen uit Belarus - België - Bulgarije - de Tsjechische Republiek - Duitsland - Denemarken - Finland - Frankrijk - Georgië - Ierland - Italië - Nederland - Noorwegen - Oekraïne - Oostenrijk - Polen - Portugal - Rusland - Slovakije - Spanje - Zweden en het Verenigd Koninkrijk zijn aangesloten.


De FEP is dé referentie als gesprekspartner inzake fotografie in de EU en vertegenwoordigt meer dan 50 000 professionele fotografen over heel Europa. Ze verdedigt rechtstreeks de rechten van professionele fotografen en in samenspraak met de nationale en internationale organisaties. Zij vertegenwoordigt wereldwijd de belangen van de aangesloten beroepsverenigingen op gebied van onderwijs, opleiding, standaardisering, auteursrechten, enz. De FEP werkt samen met de nationale beroepsverenigingen bij de organisatie van evenementen en promoot de uitwisseling van topsprekers.


Bekijk hier alle andere resultaten van de wedstrijd: https://www.europeanphotographers.eu/competition-gallery/fep-awards-2021-results/


Trotse paardeneigenaren


Trots dat de foto van onze knapperd op stal, Chess van de Burggrave (Johnson xSantiago ) genomen door Alison Becu bij de winnaars zit van de prestigieuze wedstrijd FEP awards voor professionele fotografen. Alison kreeg voor haar werk door middel van 3 foto's de prijs "Silver Award FEP 2021" in de categorie 'huisdieren' . Rekening houdende dat deze foto gekozen is uit meer dan 2600 ingezonden foto's van meer dan 300 fotografen uit 25 landen en beoordeeld worden door een internationaal team van 29 juryleden. Superknap werk Alison.


Op zoek naar iemand die u paard top in beeld kan brengen met het nodige geduld, passie en vakkennis Eén adres: Alison BQ Photography En uiteraard ook super trots op Chessy, want met die looks blijf je een kanjer van een paard !! - Vanessa Vanwynsberghe (Southwind's Stables)

De award winnende fotograaf AlisonBQphotography biedt fine-art fotoshoots aan voor newbornfotografie, familiefotografie, paardenfotografie in heel België, waaronder: Oost-Vlaanderen: Middelburg, Eeklo, Lievegem, Kaprijke, Sint-Laureins, Knesselare, Aalter, Deinze, Gent, Lochristi. West-Vlaanderen: Brugge, Damme, Sijsele, Knokke, Knokke Heist, Oostkamp, Beernem, Torhout, Roeselare, Kortrijk


41 weergaven0 opmerkingen
bottom of page