top of page

Fine Art Paarden Fotoshoots in Maldegem (Middelburg, Oost-Vlaanderen)

Bijgewerkt op: 23 mrt. 2021

Als echte paardenliefhebber ben ik graag in het bijzijn van dieren, in het bijzondere paarden. Ik specialiseer mij dan ook in paardenfotografie en verheug mij er dan ook telkens op om kennis te maken met jullie viervoeters. Ik fotografeer jullie graag zoals jullie zijn, in een natuurlijke omgeving met een ondergaande zon, ook wel het 'gouden uur' genoemd. Ik zorg steeds voor een kunstig, dromerig, sfeervol en warm resultaat. Naast een weide, het bos of het strand fotografeer ik ook graag jullie paarden en pony's in een 'nagemaakte' studio omgeving'. Meer bekend als de blackfoto's. Deze zijn zeer populair bij velen van jullie. Blackfotografie is ontstaan vanuit een bepaalde techniek die toegepast wordt waar we een studio omgeving met zwarte achtergrond creëren. Dit alles heeft te maken met lichtgebruik.


Naast de gekende blackfotografie bied ik jullie ook foto's aan met een witte achtergrond. Precies of je paard in de studio werd gezet en gefotografeerd. Afgewerkt tot in de puntjes en klaar om als Fine Art aan jullie muur te komen hangen.


Wil je een fotoshoot voor paarden plannen in de buurt van Maldegem (Middelburg, Oost-Vlaanderen)? Neem vandaag nog contact met mij op voor alle details.


Ik kom ook tot bij jullie fotograferen en kom vaak in volgende regio's: Oost-Vlaanderen: Middelburg, Eeklo, Lievegem, Kaprijke, Sint-Laureins, Knesselare, Aalter, Deinze, Gent, Lochristi. West-Vlaanderen: Brugge, Damme, Sijsele, Knokke, Knokke-Heist, Oostkamp, Beernem, Torhout, Ruddervoorde, Roeselare, Kortrijk

Comments


bottom of page