top of page

Paarden verzorging ten top bij Silke Doom

Prden scheren of verzorgen? Silke helpt je ermee!

 

Ben je op zoek naar iemand die je kan helpen bij het scheren of verzorgen van je paard? Dan kan je terecht bij Silke Doom: www.paardenscheren.com

paarden scheren, paard scheren, paarden verzorging, paard verzorgen
paard scheren

Ze specialiseert zich in het scheren en verzorgen van jullie paard, jullie trots.

Onlangs ging ik foto's maken tijdens een scheerbeurt. Ze gebruikt de foto's nu op haar website en sociale media om jullie een goed beeld te geven van haar werk. Naast haar precisie werk biedt ze ook topservice aan.

Ze schreef enkele tips uit ter voorbereiding op een scheerbeurt en deze deel ik graag ook eens met jullie:


1. Was je paard de dag voordien. Op die manier is je paard zéker droog genoeg om vlot te kunnen scheren. Zorg ervoor dat je paard na zijn/haar wasbeurt proper blijft. Je paard kort voor het bezoek wassen heeft geen zin, een nat paard kan niet geschoren worden.


2. Zorg er voor dat je paard stofvrij en zandvrij is. Zorg dat je paard droog is. We laten je paard wennen aan het geluid van de scheermachine. Indien nodig kan er met een pasta verdoofd worden zodat je paard er een goede ervaring aan over houdt.


3. Zorg voor een goede nazorg. Na het scheren is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat je paard goed warm gehouden wordt. Zorg dus zeker voor een dik winterdeken.


4. Vermijd een herhaal scheerbeurt. Doorgaans wordt er aangeraden om niet te vroeg op het jaar te scheren. Wanneer dit wel het geval is, kan er op een later tijdstip voor een tweede keer geschoren worden.


Bij deze dus enkele interessante weetjes om je paard perfect te laten scheren.


Alle foto's op de website werden trouwens door mij gemaakt. Silke heeft al verschillende keren voor mijn lens gestaan: blackfoto's, whitefoto's, rijfoto's, cakesmashfoto's met haar paard... Ze is vaste klant!


Wens je graag mooi paarden foto's van jouw paard? Bekijk mijn portfolio hier op de website of op instagram. Een paarden fotoshoot wordt volledig op maat uitgewerkt en persoonlijk besproken zodat jij de mooiste herinneringen hebt van je trouwe viervoeter!Comments


bottom of page