Kinderfotografie

Er zijn zoveel belangrijke momenten in het leven van jullie zoon of dochter en deze leg ik voor jullie graag vast op de gevoelige plaat. Herinneringen maken een leven lang, om te delen met al wie jullie dierbaar is en om later op terug te blikken met een goed gevoel. Van een eerste verjaardag tot een eerste of plechtige communie of lentefeest, het zijn allemaal mijlpalen van jullie oogappel die niet zomaar voorbij kunnen gaan zonder ze te capteren. 

In de studio

Een eerste verjaardag wordt vaak gevierd met een cakesmashfotoshoot. Hiervoor zijn jullie welkom in de studio bij mij thuis. Ik verzorg voor jullie een leuk decor en een bijpassende taart. 

We starten met eerste een kennismaking in de studio en gaan daarna verder met het smashen van de taart. 

Op locatie

Heb je binnenkort een communicant of wil je gewoon eens een leuke fotoshoot doen van jullie zoon/dochter? Het liefst fotografeer ik ze op een buitenlocatie naar keuze. Op die manier kan jullie oogappel zich volledig laten gaan en zijn we niet beperkt in ruimte. We maken samen een korte wandeling op de locatie naar keuze en zorgen er zo voor dat de spontane momenten gecapteerd worden. 

Communiefotoshoot

Portretfotografie

Kinderfotografie

Paardenfotografie

AlisonBQphotography
Houtzagerij 16, 9990 Maldegem
+32 476 398 488 - info@alisonbq.be
BTW: BE 0567 625 192
ING: BE47 3770 5849 5380

LogoGoud-01.png

©2020 by Alison Becu. Don't steal or use without permission