Ik ben Alison en ik ben een enthousiaste fotografe uit Maldegem (BE). De fotostudio is gelegen in hartje Middelburg waar jullie welkom zijn voor kennismakingsgesprekken, fotoshoots, reveals- en ordersessies, bezichtigen van producten of gewoon voor een gezellige babbel! 

ABQ_8512.jpg
ABQ_8529.jpg

De studio is een polyvalente ruimte van +- 200m2 groot waar jullie welkom zijn voor verschillende zaken. Jullie zijn steeds welkom op afspraak voor het kennismakingsgesprek waar we samen zitten om jullie fotoshoot volledig te bespreken en af te stemmen. Enerzijds worden alle binnenfotoshoots er georganiseerd: newbornfotografie, familiefotografie, portretfotografie, cakesmashfotoshoots, ...

Anderzijds is er een gezellige zithoek waar jullie welkom zijn tijdens jullie reveal- en ordersessie. Daarnaast zijn alle beschikbare producten te bezichtigen in de studio zodat jullie in real life een idee krijgen van de fotoproducten, de afwerking en kwaliteit. 

Paarden zijn ‘de rode’ draad doorheen mijn leven "

Ik specialiseer mij vooral in paardenfotografie, newbornfotografie, kinderfotografie, gezinsfotografie en huwelijksfotografie. Jullie zijn welkom in de studio in Middelbrug, of ik kom graag tot bij jullie op locatie!
Ik reis over heel Belgë mits verplaatsingskosten.

Bekijk hier mijn portfolio

Fotografie speciaal op maat gemaakt voor jullie. Vanuit deze visie wil ik jullie een persoonlijke totaalbeleving geven van A tot Z bij het boeken van jouw fotosessie. Dit start met een kennismakingsgesprek waar we elkaar leren kennen en zien of we een match zijn. Waar houden jullie van? Welke stijl hebben jullie voor ogen? Met welk doel wil je jouw fotosessie boeken? Op welke plaats in jullie huis wil je een herinnering plaatsen van de fotoshoot en op welke manier? Ik luister graag naar jullie wensen. It’s all about you!

Na vele jaren ervaring bied ik graag enkele workshops aan voor startende of meer gevorderde fotografen. Wil je jezelf bijscholen en bepaalde technieken aanleren? Wil je je meer verdiepen in een bepaald onderwerp? Schrijf je in voor de groep workshops of volg een privé workshop.

Mijn doel is om jullie unieke, tijdloze fotografie te geven die jullie persoonlijkheid vastlegt. Na enkele jaren ervaring kies ik er bewust voor om all the way te gaan in mijn service.

Vanuit deze visie wil ik jullie een persoonlijke totaalbeleving geven van A tot Z. Bij elk kennismakingsgesprek krijg je een infobrochure die alle info bevat voor jouw fotosessie.

Newbornfotografie

Infobrochure newbornfotografie

Go to link