Workshops Fotografie

Na vele jaren ervaring bied ik graag enkele workshops aan voor startende of meer gevorderde fotografen. Wil je jezelf bijscholen en bepaalde technieken aanleren? Wil je je meer verdiepen in een bepaald onderwerp? Schrijf je in voor de groep workshops of volg een privé workshop.

 • Min. 5 - Max 7 personen

  Meeloopdag - beginner/(half)gevorderd

  6/02/2021

  Wens je graag eens kort mee te lopen tijdens een fotoshoot zodat je ziet hoe ik in de praktijk aan het werk ga? Ik geef tips & tricks mee. Een ideale kans om je portfolio uit te breiden.

  Prijs

  Duur

  €135

  3u

 • Min. 5 - Max 7 personen

  Workshop Basisfotografie - beginners

  16/10/2021

  Wil je graag starten met fotografie? Leer tijdens deze workshop de basisbegrippen zoals; sluitertijd, iso, diafragma, histogram. Leer werken met de basis en haal alles uit je camera op de manuele fotografiestand

  Prijs

  Duur

  €195

  1 dag

 • Min. 5 - Max 7 personen

  Workshop Photoshop - beginners

  13/11/2021

  Wil je al altijd het programma Photoshop beter leren kennen maar ziet het er voor jou allemaal Chinees uit? Volg dan deze beginnerscursus Photoshop. We overlopen stap voor stap de mogelijkheden van het programma. Maak een collage bestaande uit foto's, elementen, lagen, effecten, filters,...

  Prijs

  Duur

  €250

  1 dag

 • Min. 3 - Max 5 personen

  Workshop Blackfotografie - (half)gevorderd

  18/02/2021 - 19/02/2021

  Maak de perfecte blackfoto's en leer kennis maken met flitsfotografie, flitssynchronisatietijd, softboxen, invullicht, natuurlijk licht, sluitertijd, diafragma, iso, ... Daarnaast gaan we op de tweede dag dieper in op de nabewerking.

  Prijs

  Duur

  €550

  2 dagen

 • Min. 5 - Max 7 personen

  Workshop Photoshop - (half)gevorderd

  25/09/2021

  Ben je al verder gevorderd en wil je je nog verder verdiepen in het nabewerken van je foto's in Photoshop? Volg deze workshop om je foto's tot een hoger niveau te tillen. Lightroom komt niet aan bod in deze workshop.

  Prijs

  Duur

  €250

  1 dag

 • Min. 5 - Max 7 personen

  Workshop Kinderfotografie - (half)gevorderd

  7/08/2021

  Altijd al moeite gehad om spontane scherpe foto's te maken van kinderen? Leer werken met je sluitertijd en leer scherpe en ongedwongen foto's maken. Leer gebruik maken van het aanwezige natuurlijk licht.

  Prijs

  Duur

  €350

  1 dag

 • 1 persoon

  Privé-Workshop - Beginner/(half)gevorderd

  In samenspraak

  Een privé workshop is volledig gericht op jouw wensen en noden. De workshop is volledig afgestemd op wat jij wil leren. Dat kan gaan van paardenfotografie tot kinderfotografie tot studiofotografie,...

  Prijs

  Duur

  €695

  1 dag