top of page

Mommy & Me fotoshoot 

Het is nog vroeg maar...
moederdag komt er straks aan! 😍

Eerlijk, hoe vaak sta jij als mama op de foto met je oogappels? Meestal zijn het de mama's die de camera vast hebben. Tijd om jullie eens in de bloemetjes te zetten.

 

Of je nu kleine of al grotere kindjes hebt , in blijde verwachting bent, kersverse mama of liefste oma bent. Jullie zijn allemaal welkom. De focus ligt volledig op jullie en de kids! 

De allerliefste mama... dat ben jij!

  • Facebook
  • Instagram

€395 incl. btw

Wat kan je verwachten?

- 40min fotografietijd
- studio setting
OF buitenlocatie (Bulscampveld)
-
10 favoriete foto's digitaal afgeleverd in hoge resolutie zonder watermerk
- persoonlijke
digitale galerij om foto's uit te kiezen
- extra
bestelmogelijkheden (digitale foto's / producten)

Niet twijfelen, gewoon doen mama's!

Voor de dames die twijfelen of de mommy & me shoot wel iets voor hen is... want 'mijn kinders gaan niet mee werken en zijn lastig' of 'ik heb daar zelf geen geduld voor en ik sta niet mooi op foto's...

Girl, je kinders... daar hoef jij je niet druk in te maken. Het is mijn job om de spontane momenten te grijpen en ik zorg er wel voor dat je oogappels flink mee werken. En dan nog...wat als ze niet meewerken? Dan heb je ze helemaal op foto zoals ze soms gewoon zijn én dan kan je er later nog eens mee lachen. 🤷‍♀️ En dat jij daar geen geduld zou voor hebben of niet mooi op foto's zou staan is de stomste uitvlucht die er is. Welke mama staat er nu niet mooi op foto met haar lieve (b)engeltjes? En believe me, later als je terug kijkt naar deze foto's ga je zooo blij zijn dat je deze herinneringen vastgelegd hebt! Want... we worden er ook niet jonger op hé 😉
 

Let's do this!

ABQ_8135.jpg

Lieve mama's, ik snap de twijfel dat jullie niet meteen staan te springen voor een fotosessie. Die twijfel had ik ook heel hard. Ik had schrik dat mijn monstertjes van 2 en 7 jaar niet meteen zouden meewerken. Maar... lees even verder, het is de moeite waard! 

Uiteindelijk heb ik toch de knoop doorgehakt en een mommy & me sessie geboekt bij Alison. Tijdens de fotoshoot waren de boys hun hevige eigenwijze zelf maar Alison bleef heel rustig haar ding doen. De moed zakte bij mij letterlijk in de schoenen... Alison bleef tijdens de fotoshoot enthousiast en met haar oneindige geduld bracht ze de fotoshoot tot een goed einde.

Na het zien van het resultaat was ik echt verbaasd want ik hield er super leuke, naturelle foto's aan over van mijn twee oogappeltjes, echt zoals ze zijn. Ik bestelde zelf enkele harmonicaboekjes om cadeau te doen aan de familie, zo hebben zij toch ook een waardevol en fysieke herinnering aan de kindertijd van mijn 2 bengeltjes.

Omdat ik zooo enthousiast was boekte ik later zelf een tweede fotoshoot en gaf ik deze cadeau aan mijn mama. Zo kon oma ook eens op de foto met alle kleinkinderen en dit in een super mooie setting. 

Dus als je twijfelt om een mommy & me fotoshoot te boeken?

WhatsApp Image 2021-08-06 at 14.02_edited.jpg
bottom of page