Koppelfotoshoot

Boek je koppelshoot in en gebruik nadien de foto's voor jullie menu-kaarten of voor jullie bedankingen op jullie trouwdag. Heb je een idee die je wil uitwerken maar lukt dit praktisch gezien niet op de trouwdag zelf? Dan is een koppelshoot na jullie trouwdag ideaal hiervoor. Ook voor een gewone koppelshoot waar jullie liefde tussen elkaar vastgelegd wordt op beeld kunnen jullie terecht bij mij.

Huwelijksfotografie

"We take photos as a return ticket to a moment otherwise gone"

Eéntje van mijn favoriete quotes als het gaat over fotografie. Fotografie betekent voor mij het vastleggen van herinneringen. Belangrijke momenten die het waard zijn om gefotografeerd te worden zodat jullie achteraf met een fijn gevoel kunnen terugblikken op deze mooie dag.

Ik leg de mooiste dag van jullie leven met veel plezier vast. Het liefst van al ben ik onopvallend aanwezig om op die manier de spontane en pure momenten op beeld te hebben. 

Daarna zet ik jullie foto's met de beste zorg om tot tastbare herinneringen in een mooi, afgewerkt album van de beste kwaliteit

Een herinnering voor het leven.

Formules

Een van de grote verschillen tussen de formules is het aantal uur dat ik aanwezig ben om te fotograferen. Jullie kunnen het aantal uur volledig zelf kiezen na bespreking. Bij elke formule is er een kennismakings-gesprek en indien nodig nog een tweede gesprek om alles praktisch en organisatorisch te bespreken. Verplaatsingskosten zijn steeds inbegrepen tenzij anders overeen gekomen.

Kwaliteit

Ik lever geen 1000 foto's af omdat jullie aan 10 'bijna' dezelfde foto's die na elkaar genomen zijn niets hebben. Ik kies er de beste momenten uit. Ik wil hierbij duidelijk maken dat ik er wel steeds voor zorg dat jullie een ruim en mooi overzicht krijgen van jullie huwelijksdag. Elke foto die tot de selectie geraakt is bekijk ik steeds één voor één. Ik bewerk elke foto apart en wil hier ook voor de beste kwaliteit gaan. 

Albums

Geef toe, in deze digitale wereld worden foto's vaak op heel veel verschillende media bewaard. Het zou zonde zijn als men van deze mooie dag geen album zou hebben. Ik bied verschillende albums aan zodat jullie mooiste dag gebundeld wordt. Het is steeds mogelijk om duplicaten van het album bij te bestellen. Op die manier kunnen jullie de tastbare herinneringen cadeau doen.