Ik ben Alison en ik ben een enthousiaste fotografe uit Maldegem (BE). De fotostudio is gelegen in hartje Middelburg waar jullie welkom zijn voor kennismakingsgesprekken, fotoshoots, reveals- en ordersessies, bezichtigen van producten of gewoon voor een gezellige babbel! 

Fotograaf Maldegem
Fotograaf Maldegem

De studio is een polyvalente ruimte van +- 200m2 groot waar jullie welkom zijn voor verschillende zaken. Jullie zijn steeds welkom op afspraak voor het kennismakingsgesprek waar we samen zitten om jullie fotoshoot volledig te bespreken en af te stemmen. Enerzijds worden alle binnenfotoshoots er georganiseerd: newbornfotografie, familiefotografie, portretfotografie, cakesmashfotoshoots, ...

Anderzijds is er een gezellige zithoek waar jullie welkom zijn tijdens jullie reveal- en ordersessie. Daarnaast zijn alle beschikbare producten te bezichtigen in de studio zodat jullie in real life een idee krijgen van de fotoproducten, de afwerking en kwaliteit. 

Paarden zijn ‘de rode’ draad doorheen mijn leven "

Ik specialiseer mij vooral in paardenfotografie, newbornfotografie, kinderfotografie, gezinsfotografie en huwelijksfotografie. Jullie zijn welkom in de studio in Middelbrug, of ik kom graag tot bij jullie op locatie!
Ik reis over heel Belgë mits verplaatsingskosten.

Vanwege de persoonlijke werkwijze zijn plaatsjes/maand beperkt. Boek tijdig! (6-8 weken op voorhand).
Bekijk de pagina 
Werkwijze & tarieven voor je een aanvraag indient.