top of page
ABQ_3839.jpg

BOHO AUTUMN

Warme herfstkleuren, boho touch, all so cosy! 

Wanneer je kiest voor de Boho Autumn setting kom je terecht in een gezellige, warme slaapkamer. Ik toverde mijn studio helemaal om en plaatste een gouden bed neer. Gevuld met zachte kussens en cosy lakens. Terracotta kleuren zijn helemaal in en geven een warme sfeer.

 

Gedecoreerd met pampasgras, droogbloemen, boho spiegeltjes,...

Een échte authentieke pauwstoel werd toegevoegd aan de slaapkamer en het zachte vintage tapijt maakt de setting helemaal af. Voldoende opties dus om foto's te maken!

ABQ_7357.jpg

"Een foto is een afdruk van een indruk die met nadruk vraagt om een herdruk".

TEVREDEN KLANTEN, DAAR DOE IK HET VOOR

"Begin dit jaar deed ik een Mommy & Me fotoshoot met mijn 2 kleine monstertjes van 2 en 7 jaar. Ik twijfelde heel hard omdat ik schrik had dat mijn kindjes niet zouden meewerken. Uiteindelijk toch de knoop doorgehakt en de shoot geboekt. Tijdens de fotoshoot waren de boys hun hevige eigenwijze zelf maar Alison bleef heel rustig haar ding doen terwijl bij mij de moed in de schoenen zakte... Tot ik het resultaat zag: super leuke, naturelle foto's van mij met mijn twee oogappeltjes, echt zoals ze zijn.

Ik boekte zelfs een tweede fotoshoot en gaf deze cadeau aan mijn mama. Zo kon oma ook eens op de foto met alle kleinkinderen en dit in een supermooie setting. Opnieuw zijn er hele leuke resultaten uit gekomen!" - Sophie

ABQ_8135.jpg

"Een newbornfotoshoot zag ik niet meteen zitten, zo kort na de bevalling.

Ik koos ervoor om een paar maanden later een korte themashoot te boeken."

ABQ_4114.jpg
bottom of page