Boek nu je sessie voor de lente/zomer 2021.

Sessies dienen 4-8 weken op voorhand geboekt te worden om plaats te kunnen garanderen.

Ik ben blij dat jullie overwegen om voor mij te kiezen om jullie belangrijk moment vast te leggen. De tijd gaat zo snel aan ons voorbij. Onze pasgeboren baby's en al onze andere dierbaren veranderen zo snel doorheen hun hele leven. Door mij in staat te stellen hun unieke kenmerken en persoonlijkheden te fotograferen, zal deze ervaring iets speciaals zijn waar je altijd op terug kan kijken. 

Het kiezen van de juiste fotograaf kan een moeilijke beslissing zijn, maar het is ook erg belangrijk! Wil je je paard laten fotograferen? Dan is het belangrijk dat jouw fotograaf kennis heeft van paarden. Als paardenliefhebber ken ik de anatomie, karaktereigenschappen en het gedrag van onze viervoeters als geen ander. Bij newbornfotografie is er veel kennis en geduld nodig om jullie pasgeboren baby veilig te fotograferen. Ik blijf me dan ook steeds bijscholen door de beste fotografen. 

HOE WERKT ALISONBQPHOTOGRAPHY?

KENNISMAKINGSGESPREK

Nadat je het aanvraagformulier ingevuld hebt op de website en enkele vragen beantwoord hebt, stuur ik je een bevestigingsmail met meer informatie. Nadat jullie de reserveringskosten betaald hebben plannen we samen twee datums in: een datum voor het kennismakingsgesprek en een datum voor jouw fotoshoot. Tijdens het kennismakingsgesprek worden alle details en persoonlijke wensen besproken voor jouw fotoshoot. Ook wordt er besproken in welke producten jullie interesse hebben. 

Newbornfotoshoots worden het best ingepland vanaf jullie de uitgerekende datum kennen.

DE FOTOSHOOT

Mijn favoriete deel. Herinneringen vastleggen. Ik hou ervan om tijdens de fotoshoot zelf voldoende tijd te nemen. No rush. Voor een standaardfotoshoot mag je rekenen op 1-2u fotografie. Voor newbornfotografie kan dit oplopen tot 3-4u. De fotoshoot verloopt op een spontane en rustige manier. Terwijl ik het werk doe kunnen jullie ontspannen in mijn gezellige studio. 
Voor buitenfotoshoots dient er rekening gehouden te worden met de weersomstandigheden. Het kan dus zijn dat we genoodzaakt zijn om de fotoshoot uit te stellen naar een nieuwe datum. Hou hier steeds rekening mee. Enkel de fotograaf kan inschatten of het weer geschikt is voor jouw fotoshoot.

ORDERSESSIE

Je komt op de geplande datum van je ordersessie terug naar de studio en kiest je favoriete foto's voor jouw producten. Je zal een prachtige diavoorstelling van je galerij te zien krijgen. Op dit moment zie je voor het eerst je afgewerkte foto's. Ik begeleid je door alle producten die je in jouw huis kan laten zien. Ook geschenken voor familie of vrienden worden besproken. Zorg ervoor dat alle deelnemers van de fotoshoot aanwezig zijn tijdens dit moment zodat jullie samen kunnen beslissen wat jullie aankopen. Betaling van de bestelde producten is op de dag zelf vereist en kan gebeuren via payconiq of bankoverschrijving. 

REVEAL MOMENT - slideshow / reveal wall

Tijdens jullie ordersessie is er een reveal moment waar jullie voor het eerst jullie afgewerkte foto's te zien krijgen. Dit kan verlopen via een reveal-wall en/of een video slide. Na het bekijken van de diavoorstelling gaan we samen jullie foto's bekijken en kiezen we je favoriete foto's uit. Daarna kunnen jullie de gewenste producten bestellen die jullie in huis willen.

Fotoshoot
Baby fotoshoot, Maldegem
Baby fotoshoot, Maldegem

UNIEKE ERVARING TIJDENS ORDERSESSIE

Ben je geïnteresseerd in Folio Prints? Dan worden jouw foto's tijdens het reveal- en ordermoment geprint getoond via de reveal-wall. Op die manier worden je foto's meteen prachtig weergegeven aan de muur zodat jullie je absolute favorieten kunnen kiezen. Deze kan je DEZELFDE DAG mee naar huis nemen. 

Foto reveal

LEVERING PRODUCTEN

De producten en digitale bestanden zijn binnen 2 weken na uw ordersessie klaar voor levering. Houd rekening met 4-6 weken voor een persoonlijk album. Ik neem contact met je op als je producten zijn aangekomen. Deze kan je ophalen in de studio in Maldegem of ik kan ze persoonlijk bezorgen!

Ontworpen voor jou

Ontwikkelt in 3 stappen - 1 2 3, zo simpel
Kies je favoriete wanddecoratie, kies je digitale foto's en albums

Je koopt alleen waar jij verliefd op bent

SESSION FEE - €250 incl. btw

In de session fee is inbegrepen:

- Kennismakingsgesprek & infosessie

- 1-3u durende fotoshoot met begeleiding

- Selectie en professionele nabewerking van de foto's

- Reveal- en ordersessie

EXCL. DIGITALE BESTANDEN OF FOTOPRODUCTEN.
DEZE DIENEN APART AANGEKOCHT TE WORDEN NA DE FOTOSHOOT.

De session fee dekt de reserveringskosten, de datums in mijn agenda, de tijd die nodig is om te fotograferen, toegang tot de uitgeruste studio, gebruik materiaal (camera's, lenzen, fotohalsters, props, wraps, mandjes, haarbandjes,...). Digitale hoge resolutie beelden en producten zijn NIET inclusief en dienen nadien aangekocht te worden.

PRODUCTEN

  Folio Prints ........................vanaf  €500 

Houten fotoboxen.............vanaf  €700

Wall Art..............................vanaf  €115

 Hi-res digitalen...................vanaf  €500

Albums..............................vanaf   €550

Collecties............................vanaf  €750

Verplaatsingskosten: € 0,32/km te rekenen vanuit Maldegem

Alle prijzen zijn incl. btw, bij het boeken van een fotosessie gaat men akkoord met de doorgekregen prijzen. Prijsoffertes zijn 2 maanden geldig. Zie Algemene voorwaarden.


Middelburgse Kerkstraat 17B, 9992 Maldegem
+32 476 398 488 - info@alisonbq.be - BTW: BE 0567 625 192 - ING: BE47 3770 5849 5380

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

ALISON BQ PHOTOGRAPHY

biedt diensten aan in Maldegem en omliggende gebieden zoals:
Oost-Vlaanderen: Middelburg, Eeklo, Lievegem, Kaprijke, Sint-Laureins, Knesselare, Aalter, Deinze,  Gent, Lochristi 

West-Vlaanderen: Brugge, Damme, Sijsele, Knokke, Knokke-Heist, Oostkamp, Beernem, Torhout, Roeselare, Kortrijk