top of page

MUA (Make-Up Artist) voor jouw fotosessie bij AlisonBQphotography.

Sinds kort is het mogelijk om MUA bij te boeken voor jouw fotosessie.

 

Yes, je leest het goed! Ik kreeg in het verleden al een paar keer de vraag of het mogelijk was om een Make-Up Artist in te huren voor het verzorgen van de make-up bij jullie fotosessie.


Gerust Beauty & Relax Studio Oostkamp

Sinds kort werk ik samen met Gerust Beauty & Relax Studio, dit schoonheidssalon is gelegen in het centrum van Oostkamp en wordt uitgebaat door twee zussen; Eline & Lauren. Ze staan paraat om jullie natuurlijke schoonheid nog meer in de verf te zetten door het verzorgen van jullie make-up voor jullie fotosessie.Make-up op minerale basis

Ze werken met een make-up gamma op minerale basis, met o.a. een 100% zuiver minerale lijn, die jou het vertrouwen zal geven om het beste in jou naar voor te brengen op een huidvriendelijke manier. Daarnaast vullen ze jouw wensen in door jullie huidtype te bekijken en de gepaste make-up te voorzien.


Fotoshoot op locatie? Geen probleem! Ze komen tot aan de locatie

Heb je een paardenfotoshoot/familiefotoshoot op de planning staan en wil je je extra laten verwennen met professionele make-up? Je zal zeker én vast nog meer schitteren op foto! Eline en Lauren komen tot op de locatie waar jullie fotoshoot doorgaat om jullie make-up te verzorgen. Ook bij het boeken van een newbornfotoshoot kan je make-up bij boeken. De verzorging gaat dan door in de fotostudio in Oostkamp.Waarom een laagje make-up aangeraden is tijdens jullie fotosessie?

  • Aangezien er vaak in de studio/op locatie gewerkt wordt met flits zie je er vaak door de high-lights anders uit dan in daglicht, een laagje make-up kan bepaalde eigenschappen van je gezicht nog meer doen versterken of net niet. De huid zal minder glimmen waardoor je op foto een zachter effect bekomt. Eline en Lauren hebben er oog voor en zorgen voor aangepaste make-up die bij jouw gezicht en huid past.

  • Het zorgt ervoor dat oneffenheden van de huid minder opvallen.

  • Je fotograaf heeft daardoor minder werk aan de huidbewerking in photoshop.

  • Een laagje make-up zorgt ervoor dat je nog meer zal schitteren op de foto's en dat je je mentaal zelfzekerder zal voelen waardoor jouw fotoshoot helemaal top zal verlopen.

  • Verwen je zelf eens tijdens dit speciale moment, je doet het namelijk niet iedere dag dus leg jezelf maar eens in de watten om daarna een prachtig fotoresultaat te hebben!


Wens je MUA bij te boeken tijdens jouw fotoshoot?

Laat het mij tijdens het kennismakinsgsgesprek weten. Ik neem contact op met Eline en Lauren om hun beschikbaarheid te controleren. Ik leg voor jullie de afspraak en het tijdstip vast. De betaling verloopt via mij. Je dient het bedrag als extra te rekenen bij jouw session fee. Heb je bepaalde wensen voor jouw make-up? Geef het ook even mee zodat ik Eline en Lauren op de hoogte kan brengen. Voor de rest hoef jij niets verder te doen dan alleen maar aftellen naar jouw fotosessie en genieten van jouw moment tijdens de fotoshoot!
57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page