Fotograaf Maldegem

Ik ben Alison en ik ben een enthousiaste fotografe uit Maldegem (BE). Ik hou ervan om creatief bezig te zijn. Zowel fotografie als grafisch ontwerp boeit mij heel erg. Naast mijn creatieve geest ben ik heel graag bezig met dieren. Ik mag mezelf trotse eigenaar noemen van 2 leuke paardjes en een eigenwijze hond.

Na mijn studies als leerkrachte koos ik ervoor om nog een opleiding fotografie te gaan studeren aan Syntra West. Na de 1-jarige opleiding besloot ik om mijn bijberoep aan te vragen en na 5 jaar koos ik ervoor om van mijn hobby mijn fulltime beroep te maken.

Ik hou ervan jullie herinneringen te capteren en verder te laten leven.

Ik woon samen met mijn vriend in Kleit. Een klein dorpje in Maldegem. Daar heb ik mijn aangepaste studio waar ik vooral newbornfotografie doe. In de studio heb ik alle props, dekentjes en haarbandjes die nodig zijn om jullie newbornsessie subliem te maken.

Naast paardenfotografie specialiseer ik mij verder in newbornfotografie en huwelijksfotografie. Drie totaal verschillende takken van de fotografie.

Paarden zijn ‘de rode’ draad doorheen mijn leven "

Jij en je paard

Tijdens deze fotoshoot ligt de focus op de unieke band tussen jou en jouw paard. Spreekt de sprookjesachtige stijl in mijn foto's jou daarbij aan en wil je graag ook zo'n dromerige foto's in de natuur samen met je geliefde viervoeter? 

We gaan samen op zoek naar de geschikte locatie voor jouw bijzonder moment. We maken enkele mooie portretjes maar zorgen ook voor idyllische sfeerbeelden zodat het geheel helemaal tot zijn recht komt. 

Professionele beroepsfotografe uit Maldegem. Gespecialiseerd in Paardenfotografie , newbornfotografie en huwelijksfotografie.