Babywellness - Zwangerschaps-, baby- en postnatale massages - Babyshop

Op zoek naar iemand die jou tijdens je zwangerschap rust kan bieden in de vorm van een zwangerschapsmassage? Dan ben je bij Marie te Assebroek aan het juiste adres. Marie is 28 jaar en werd in Maart 2021 mama van haar eerste zoontje William.

Ze startte haar bloeiende zaak op waar je vanaf 1 augustus terecht kan bij haar thuis voor verschillende wellness behandelingen.

 

Niet alleen voor jou, maar ook voor je kleine spruit kan je terecht voor babywellness. Ook voor postnatale massages ben je aan het juiste adres. De kerst op de taart: Marie biedt ook allerlei nieuwe musthaves aan voor mama en baby.

Ze zorgt steeds voor leuke en unieke merken in haar online webshop.

NEWBORNFOTOGRAFIE OP DE GEBOORTELIJST

Marie focust zich op de allerleukste musthaves voor mama en baby. Al deze leuke musthaves kunnen op een geboortelijst gezet worden. Wens je hier meer info over? Neem contact op met Marie via info@mutti.be

Wanneer is een geboortelijst bij Muti ideaal?

Indien je een tweede kindje verwacht is het logisch dat je al heel wat babygerief hebt. Je wil wel een geboortelijst aanleggen maar je vindt het misschien ook wat 'onnodig' omdat je al heel wat nuttige spullen hebt. Een buggy of meubelen voor de kinderkamer zal je wellicht niet meer nodig hebben. Je hebt hoogstwaarschijnlijk ook al alle knuffels en teddyberen cadeau gekregen van familie en vrienden en hunkert nu wel naar iets nieuws. Marie zoekt steeds naar de leukste babymerkjes en de nieuwste musthaves. 

Newbornfotografie op de geboortelijst

Naast de babyspullen is er ook mogelijkheid om een newbornfotoshoot te laten toevoegen aan de geboortelijst.
Op die manier kan je jouw kleine spruit en volledig gezinnetje laten vereeuwigen. Aangezien je al heel veel materiaal hebt is een fotoshoot misschien wel een mooi cadeau dat je kan krijgen.
Herinneringen om te koesteren. 

HOE WERKT HET?

1. Jullie boeken meteen de fotoshoot via mij

Jullie boeken zelf een newbornfotoshoot rechtstreeks bij mij (betalen zelf de session fee) en geven de familie/vrienden de mogelijkheid om printkredieten aan te kopen op de geboortelijst. Op die manier kunnen jullie met het totale bedrag aan printkredieten gebruiken om jullie favoriete fotoproducten aan te kopen tijdens jullie reveal- en ordermoment.

Wanneer je rechtstreeks via mij de fotoshoot boekt ontvang je meteen €50 printkrediet.

2. Jullie laten familie/vrienden beslissen of er een newbornfotoshoot cadeau wordt gedaan of niet

Jullie geven de familie/vrienden de mogelijkheid om de fotoshoot cadeau te doen via de geboortelijst. Dit wil zeggen dat zij de session fee cadau doen. Daarnaast kan je uiteraard ook nog printkredieten toevoegen aan de geboortelijst om op die manier een mooi bedrag samen te sprokkelen om jullie favoriete fotoproducten aan te kopen tijdens jullie reveal- en ordermoment. 

BOEK TIJDIG!

Een newbornfotoshoot gaat het beste door binnen de 14 dagen na de geboorte.
Aan de hand van de uitgerekende datum wordt een datum ingepland voor de fotoshoot. Enkele weken voor de fotoshoot doen we nog een kennismakingsgesprek om jullie fotoshoot volledig te bespreken en voor te bereiden.

Wacht dus niet te lang om jullie fotoshoot in te plannen. Er zijn maar een aantal plaatsjes beschikbaar per maand waardoor de agenda snel vol kan zitten. Last minute newbornshoots inplannen is voor mij organisatorisch vrij moeilijk.

Vraag de infobrochure aan voor jouw newbornfotoshoot

THE BEST GIFTS COMES FROM THE HEART