Ik ben Alison en ik ben een enthousiaste fotografe uit Maldegem (BE). De fotostudio is gelegen in hartje Middelburg waar jullie welkom zijn voor kennismakingsgesprekken, fotoshoots, reveals- en ordersessies, bezichtigen van producten of gewoon voor een gezellige babbel! 

De studio is een polyvalente ruimte van +- 200m2 groot waar jullie welkom zijn voor verschillende zaken. Jullie zijn steeds welkom op afspraak voor het kennismakingsgesprek waar we samen zitten om jullie fotoshoot volledig te bespreken en af te stemmen. Enerzijds worden alle binnenfotoshoots er georganiseerd: newbornfotografie, familiefotografie, portretfotografie, cakesmashfotoshoots, ...

Anderzijds is er een gezellige zithoek waar jullie welkom zijn tijdens jullie reveal- en ordersessie. Daarnaast zijn alle beschikbare producten te bezichtigen in de studio zodat jullie in real life een idee krijgen van de fotoproducten, de afwerking en kwaliteit. 

Paarden zijn ‘de rode’ draad doorheen mijn leven "

Ik specialiseer mij vooral in paardenfotografie, newbornfotografie, kinderfotografie, gezinsfotografie en huwelijksfotografie. Jullie zijn welkom in de studio in Middelbrug, of ik kom graag tot bij jullie op locatie!
Ik reis over heel Belgë mits verplaatsingskosten.


Middelburgse Kerkstraat 17B, 9992 Maldegem
+32 476 398 488 - info@alisonbq.be - BTW: BE 0567 625 192 - ING: BE47 3770 5849 5380

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

ALISON BQ PHOTOGRAPHY

biedt diensten aan in Maldegem en omliggende gebieden zoals:
Oost-Vlaanderen: Middelburg, Eeklo, Lievegem, Kaprijke, Sint-Laureins, Knesselare, Aalter, Deinze,  Gent, Lochristi 

West-Vlaanderen: Brugge, Damme, Sijsele, Knokke, Knokke-Heist, Oostkamp, Beernem, Torhout, Roeselare, Kortrijk