Fotostudio, AlisonBecu, Maldegem

HOME IS WHERE THE HEART IS

DE FOTOSTUDIO

MAKE MEMORIES

De studio is volledig afgestemd voor het fotograferen van pasgeboren baby'tjes en cakesmashfotoshoots. Ook kinderfotografie, familiefotografie of productfotografie kan perfect doorgaan in de studio. Tijdens jullie fotoshoot kunnen jullie relaxen in de voorziene relaxhoek voor mama en papa. Er is steeds water/koffie of thee voorzien.

Er is een grote parking voorzien. Parkeren kan tot aan de deur van de studio zelf.

Baby foto
Wanddecoratie

Aan materiaal voor newbornfotoshoots geen gebrek. Ik beschik over een groot aantal props, dekentjes & schalen. De props & dekentjes worden na iedere newbornshoot grondig gewassen.

Tijdens een newbornshoot wordt de studio verwarmd tot 26-28°C. De kleren worden standaard uitgedaan bij een newbornfotoshoot, wat wil zeggen dat wij de baby goed warm moeten houden. Daarnaast staat veiligheid en hygiëne steeds voorop. Er wordt altijd voldoende tijd tussen twee fotoshoots gehouden zodat de studio verlucht en ontsmet kan worden. Er wordt steeds een mondmasker gedragen.

Fotostudio, Alison Becu, Maldegem
Baby fotoshoot

WORKSHOPS

TIME TO LEARN

Na vele jaren ervaring bied ik graag enkele workshops aan voor startende of meer gevorderde fotografen. Wil je jezelf bijscholen en bepaalde technieken aanleren? Wil je je meer verdiepen in een bepaald onderwerp? Schrijf je in voor de groep workshops of volg een privé workshop.

ONTVANGSTRUIMTE

TAKE A MOMENT TO RELAX

Na elke fotoshoot wordt er een reveal- en ordersessie gepland. Op dat moment komen jullie naar de studio waar jullie voor het eerste jullie foto's te zien krijgen op groot scherm via een slideshow. In de studio is hiervoor een gezellige zitruimte gemaakt. Tijdens de reveal biedt ik jullie graag een koffietje of frisdrankje aan om er een leuk en gezellig moment van te maken.

We bekijken samen welke producten aansluiten bij jullie wensen.

Alison Becu
Middelburgse Kerkstraat 17B, 9992 Maldegem

Enkel op afspraak!

Vanwege de persoonlijke werkwijze zijn plaatsjes/maand beperkt. Boek tijdig! (6-8 weken op voorhand).
Bekijk de pagina 
Werkwijze & tarieven voor je een aanvraag indient.